אני לא מצליחה לפנטז - למה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מצליחה לפנטז - למה?
    נ.
    16/05/2008

לא יודעת, הכל נמחק לי כשאני מנסה לפנטז. לא מצליחה להתרכז. האמת, אני די בודדה, בעלי כל הזמן בעבודה ולפעמים בא לי קצת סקס, ואז זה רק אני והיד, אבל איכשהו, לאחרונה קשה לי ומשהו כאילו חוסם אותי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא מצליחה לפנטז - למה?

הוספת תגובה

• איך מפנטזים..

שלי פסטרנק כץ
    16/05/2008

שלום לך,

בשאלה שלך מונחת גם התשובה עצמה, את בודדה, בעלך לא נמצא בבית ולכן את לא מרגישה מחוזרת ונאהבת, את כותבת שאת לא מצליחה להתרכז ואני מניחה שזה קורה בגלל שבכל פעם שאת מנסה להתרכז בהנאה שלך עולים כל מיני דברים שמטרידים אותך, אלו יוצרים חסימה.

לא סיפרת מה היחסים שלך עם בעלך, איך הסקס ביניכם כשאתם כן מבלים יחד, האם יש לכם ילדים, האם את עובדת ועוד..

כשיש מערכת יחסים קבועה, האוננות באה כתוספת טעימה, כמו סנדוויץ' שמתחשק לאכול לבד בלי להתחלק עם אף אחד, שלא כמו בארוחה זוגית בה אנחנו מתחשבים בפרטנר.. צמחוני, אוהב חריף, וכו'.

כשאת נמצאת במערכת יחסים שהסקס בה הוא לא מרגש וסוחף או מלא תשוקה, יהיה קשה
    להעלות פנטזיות בזמן האוננות, כיוון שאת לא מצליחה להזכר בקטע מרגש שיכול להדליק אותך.
    ולגרום לגירוי.

ולעניין:

נסי להכנס לפורומים שבהם גולשים כותבים סיפורי סקס, קראי ספרים ארוטיים שיכניסו בך רעיונות יצירתיים לפנטזיות.

השתדלי ליצור לעצמך אווירה רגועה ומתאימה, מלאי את החדר בנרות, הדליקי קטורת או מנורת שמן עם ריח מתאים (ילנג ילנג, פצ'ולי, יסמין) הם רק חלק ממגוון ריחות שמעוררים מינית.

סגרי את התריסים והוילונות, נתקי את כל הטלפונים, סגרי את הדלת על מפתח ואפילו תלבשי משהו שגורם לך להרגיש נחשקת.. לאהוב את עצמך.

אל תתביישי להסתכל על עצמך בראי ולהתגרות ממה שאת רואה, אפשר להוסיף מוסיקה מרגיעה כדי שהשקט לא יפריע לך ואפשר גם להכניס מוסיקה קצבית ואפילו לעשות לעצמך סטרפטיז.

סרטים כחולים שתוכלי למצוא באינטרנט יכולים להוסיף לך רעיונות לא רעים בכלל ואולי אפילו כדאי לפנק את עצמך בויברטור חדש שיעשה לך את הדרך קלה יותר.

בכל מקרה הייתי מוסיפה לכל אלו שיחה כנה עם בן הזוג על התחושה שלך ועל הצורך בזמן איכות יחד, לאו דווקא למטרת סקס, גם זוגות עם 4 ילדים שעובדים מבוקר עד לילה יכולים למצוא לעצמם שעתיים בשבוע כדי לקחת פסק מן, לרדת לחוף הים עם בקבוק בירה שקניתם במכולת השכונתית ולשבת לדבר.. אינטימיות כזו תחזיר אתכם לתחושה המוכרת והראשונית של תחילת הדרך בה הייתם שני אוהבים צעירים ומלאי תשוקה.

נשמח לקבל עדכונים בהמשך..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו