לא נמשך לאישתי...הגענו למצב קשה מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשך לאישתי...הגענו למצב קשה מאד
    אייל
    17/05/2008

אני ואשתי נמצאים במשבר ומאד קרובים לפרידה....אנחנו נשואים בקושי שנה וחצי...ומכירים בקושי 3 שנים...בהתחלה היינו הכי מאוהבים בעולם,והייה הרבה משיכה...אבל זמן קצר לאחר הנישואין, המשיכה אל אישתי ירדה מאד, עד למצב שכמעט ואיני נמשך אליה כלל..אני לא מפסיק להסתכל הצידה,וכל הזמן מפנטז על אחרות אבל עדיין לא עשיתי כלום, יצא לי להסתובב לא מעט בצאטים ולסייבר אך לא מעבר.היו לנו הרבה משברונים עד עכשיו,אבל לפני כמה ימים עברנ משבר שפשוט שבר אותנו,ואמרתי לה שאני לא מרגיש כמו פעם,ושכבר זמן ארוך שהאהבה דועכת בעיני...היא מאוהבת בי ולא רוצה שניפרד..אני ממש חסר אונים ולא יודע מה לעשות...שנינו מאד צעירים בני 25 היא לא נראית רע בכלל...אני לא אומר לה את עניין המשיכה המינית כי אני לא רוצה לפגוע בה כמו שכבר נפגעה כשאמרתי לה שאני כבר לא אוהב ותה כמו פעם..אנחנו שוכבים פעם בחודש וגם אז זה לא מתחיל ממשיכה,אני מוצא עצמי מאונן הרבה וגם מעדיף את זה...אשמח לתגובה ותודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לך בעיה מאד רצינית

שואלת
    17/05/2008

אני מאד ממליצה לך לפנות לטיפול זוגי - אולי תצליחו לעלות על הגורם למשבר בזוגיות ובמיניות ולהתגבר עליו
    אבל אם זזה לא מצליח אז כדאי לחתוך מהר לפני שיגרם סבל נוסף לאשתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נמשך

שלי פסטרנק כץ
    18/05/2008

קראתי את השאלה שלך בעיון רב ולא יכולתי שלא לשים לב שמעבר לענין המשיכה, אתה כותב שאמרת לה שאתה גם לא אוהב אותה כמו פעם, שזה בעיני החלק המרכזי של העניין.

משיכה יכולה לדעוך עם הזמן, למרות ששנה וחצי אחרי הנישואים הוא זמן קצר מדי כדי לאבד בו משיכה.

השאלה המרכזית היא האם אתה מרגיש שהיית רוצה למצוא דרכים להמשך אליה, האם אתה מעריץ אותה כאשה? בת זוג? וכו'..

יש לא מעט זוגות שמגלים אחרי החתונה, בעיקר אם לא גרו יחד לפני כן, שהחיים המשותפים הם לא כאלו מרגשים כמו לפני, הציפייה למפגשים, השינה המשותפת ועוד.

המקרה שלך הוא קלאסי לייעוץ זוגי, אולי תגלו שפשוט אבדתם יכולת לתקשר ותוכלו לפתור את הדברים, וגם אם תחליטו יחד שהגיע העת לפנות לכיוונים אחרים, תקבלו יעוץ מתאים כיצד לעשות זאת בצורה החברית ביותר בלי שתפגעו.

ללא יעוץ זוגי מתאים, תוכלו להקלע למשברים נוספים, נתק, משחקי אגו ועוד שיובילו למצב בו החיים המשותפים יעלו על שרטון..ללא גלגלי הצלה.

אין ספק שזה מצב לא נעים להיות בו אבל הפניה שלך לכאן מראה שאכפת לך וזו תחילתה של הדרך הנכונה להצלחה. ביחד או לחוד.

חשוב מאוד -
    עד אז כדאי שגם הסקס המועט שקיים יהיה עם אמצעי הגנה מבחינתך (קונדום) כי היא עלולה להרגיש שהיא מאבדת אותך, עניין שעלול לגרום לה לנסות להכנס להריון כדי לשנות את דעתך.. אז יהיה המצב מסובך יותר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו