מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין עם בת הזוג להישאר או ללכת?יובל18/07/2016
היי אני ובת הזוג לי בני 30 אנחנו בקשר כבר כמעט 9 חודשים ומשכירים דירה ביחד כבר 4 חודשים. אין בנינו יחסי מין ,בהתחלה היה קצת מגע ועם הזמן גם זה נעלם. היה בנינו ניסיון יחיד של אקט מיני מהיר שלא צלח גמרתי אבל לא נהנו שנינו. דיברתי איתה על כל הנושא .היא אומרת שהיא צריכה זמן...ושאני כל הזמן לוחץ עליה עם זה. זה לא קל לי זה מאוד חסר בתור גבר. הקשר שלנו טוב מאוד ואני מאוד אוהב אותה. זה מאוד חסר העניין הזה.אני מרגיש שזה גם משפיע על הקשר שלנו.יש לי גם מחשבות שאולי יש לה מאהב שמספק אותה.
אני לא יודע מה לעשות האם להישאר ולחכות....או לעזוב וללכת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם בת הזוג להישאר או ללכת? - תגובה
רות בן-ציון שכטר18/07/2016יובל שלום
לפני שאתה מפרק את הקשר דבר הפתיחות ובישירות עם בת הזוג שלך
כדאי שתבין מה הסיבה שהיא נמנעת מיחסי מין
יתכן והיא צריכה סיוע כדי להנות מיחסי מין
במידה והיא מסרבת לכל הצעה תשקול אם מתאים לך להשאר בקשר עם מעט יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רות
יובל18/07/2016היי רות תוודה :)
היא אומרת שאני משדר לחץ .קשה לי עם זה שזה לא בא ממנה
זה מאוד חסר לי.
זה מאוד חשוב במערכת יחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רות - תגובה
רות בן-ציון שכטר18/07/2016נכון, יחסי מין הם ענין תורם וחשוב למערכת יחסים זוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)