מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאונן סדרתיאודי17/05/2008
שלום לכולם
רציתי לשתף אתכם במשהו. אני בחור צעיר שנמצא כבר 3 שנים במערכות יחסים ,
ושכבתי בחיי עם הרבה נשים ,היו לי חברות קבועות ,אבל אני מרבה לאונן כל הזמן גם אם אני במערכת יחסים טובה, ובריאה וגם אם הסקס טוב מה אתם אומרים זה בסדר לא?
אני פשוט אוהב לצפות בפורנו והרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאונן סדרתי
שלי פסטרנק כץ18/05/2008
שלום לך,
אתה מספר ששכבת עם הרבה נשים, שכבר 3 שנים אתה נמצא במערכות יחסים, ואני מנסה להבין למה מפריע לך שאתה מאונן? מישהו אמר לך שאתה לא אמור לאונן? אם היית מספר שהאוננות עוצרת אותך מלקשור קשר עם בחורות, מונעת ממך אפשרות לקיים יחסי מין ועוד, הייתי מבינה.
כל עוד האוננות לא מורידה לך את החשק המיני עם בת הזוג שלך, אתה יכול להמשיך ולאונן בכיף.
אפרופו.. מחקר חדש גילה שאוננות רבה יכולה למנוע את סרטן הערמונית שתוקפת גברים רבים בגילאים מאוחרים יותר.
בקיצור,
איך אומרים בפולנית "שתהיה לי בריא"!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אודי18/05/2008תודה על התגובה המעודדת אני ימשיך לאונן להנאתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)