כמה פעמים זה מעט יחסי מין וכמה זמן זה רגיל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה פעמים זה מעט יחסי מין וכמה זמן זה רגיל?
    קרן
    11/08/2016

היי אני לקראת חתונה עוד שבועות ספורים!!!
    עם בן הזוג 3.5 שנים
    בשנתיים האחרונות אנחנו שוכבים בערך פעם בשבוע
    כשבד"כ הוא יוזם. אני רואה שהוא לומד ולחוץ אז לא רוצה להפריע לו.. אני יודעת שתגידו שהתדירות שמתאימה לשניכם היא מה שנכון.
    אבל מוזר לי שהוא יוזם מעט יחסית לגברים אחרים שהכרתי ולבני זוג של חברות שלי.
    ושבד"כ לי אין את הרצון לזה. קרה לי גם בקשרים קודמים. אבל היה יותר סקס כי הבחור יזם ונענתי.מוזר לי שעם הגבר שאבלה איתו את חיי. אין תשוקה ורצון גדול לשכב. הוא מאוד נמשך אליי וגם בלי סקס גורם לי להרגיש ככה. אבל זה לא ממש הדדי. הוא צריך לרזות. כשהכרנו היה יותר רזה והשמין. ובעיה נוספת שאפרט
    עוד דבר למרות משחק מקדים ותכשירים החדירה כואבת לי גם בגלל הגודל. וגם כי הוא נוטה הצידה
    וגם הוא לא גומר. אז זה נמשך כשבהמשך אני נהנית למרות ש...תחושה מוזרה.
    הוא אומר שבגלל שאני לא רוצה שיגמור בפנים אז הוא לא גומר בכלל. ואחרי 20 דקות בערך הזיקפה יורדת. וזה די מתסכל.כי אני נהנית אבל לא גומרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה פעמים זה מעט יחסי מין וכמה זמן זה רגיל? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/08/2016

קרן שלום, אכן תדירות המין זה דינמי ומשתנה בקרב זוגות שונים. יש סיבות רבות לתדירות המין שבחלק גדול מהם נגעת ופרטת בשאלתך. כל הגורמים שמנית כגון: לימודים, השמנה, חוסר משיכה ועניין שלך במין, כאב בחדירה, קושי בגמירה. כל אלו הם גורמים המשפיעים עליך ועל בן הזוג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו