מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה במהלך יחסי מין ואוננות...שירן20/08/2016
צהריים טובים
רציתי לשאול אני מצליחה לגמור ואפילו במהירות באוננות אבל כשזה מגיע ליחסי מין קשה לי יותר. קראתי ספר כלשהו והם אמרו לפתוח סטופר ולמדוד תוך כמה זמן מגיעים לגמירה. ברגע שצפיתי בפורנו לקח לי כמה שניות. איך אפשר להקל עליי ולזרז את התהליך באקט המיני עצמו . אני כרגע לא נמצאת בזוגיות אז לא יכולה ל"בקש" מהשותף שלי להשתמש בפורנו וגם זה קצת מביך ועוד שאלה מה ההבדל בין גמירה לאורגמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה במהלך יחסי מין ואוננות... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן20/08/2016שירן שלום,
הפער בין היכולת להגיע לאורגזמה באוננות לעומת משגל וחדירה של בן זוג ידוע ונפוץ. רוב הנשים מתקשות לחוות אורגזמה בזמן החדירה. הדרך שבא את מגיעה לאורגזמה באוננות צריכה להיות מיושמת וקרובה (או שניתן ללמוד ממנה) למשגל בזמן החדירה. גמירה ואורגזמה זה אותו הדבר.
מה שעוד יכול לעזור זה שימוש בפנטזיות מיניות (מה שראית בפורנו) בזמן המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)