מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרירןת מיניתמשה18/05/2008
שלום רב
אני ובעלי נשואים כ 16 שנים.עם שלשה ילדים.בשנה
האחרונה בעייה ביחסי המין בינינו בגללי.
יש לציין שבעלי הוא הגבר היחידי שידעתי בחיי.
הכנסנולחיי המין אביזרי מין וניסינו לשנות דרכים ללא הועיל.
לאחרונה בעלי הציע לי להזמין לי צלע שלישית כניסיון להעיר אותי מינית.כמובן שאני נבהלתי מעט
אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. האם צלע נוספת יכולה לגרום לי להתעורר מינית?
יש לציין שאנחנו זוג חזק מכל הבחינות.כמובן שהוא הציע לי גם טיפול באמצעות סרוגייט
אבקש את עצתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי דעתי כדאי לגשת לטיפול זוגי
רועי18/05/2008ההצעות של בעלך נחמדות אך לדעתי הן לא יואילו דווקא להפך
סרוגייט הוא לא קוסם וצלע שלישית שתיהיה "פעילה" יותר ממך תפגע בך ובכבודך בשלב זה.
אם ישנה בעיה מינית שאינה קשורה למשיכה שלכם אחד לשני תגשו יחדיו לטיפול זוגי אצל סקסולוג מומחה ותפתרו אותה ביחד.
שווה את הכסף אני חושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות
שלי פסטרנק כץ18/05/2008מסכימה עם רועי,
צלע שלישית יכולה להתאים במקרים מאוד מיוחדים לאנשים מאוד מיוחדים וגם אז זה יכול לעבוד רק אצל זוגות שהסקס שלהם טוב, במקרה כמו שלכם זה לרוב רק יהרוס.
סרוגייט הוא בן זוג חלופי כאשר המטופל לא נמצא בזוגיות.. מה שאתם זקוקים לו הוא סקסולוג טוב באיזור מגוריכם שיוכל לשבת עם שניכם ביחד ועם כל אחד לחוד.. אם הוא יחליט שכדאי 'לצרף' סרוגייט לטיפול זה כבר משהו אחר.
אין דבר כזה "הבעיה ביחסי המין בינינו בגללי" לכל מטבע יש שני צדדים ורק סקסולוג/ית טוב יוכל לעזור לכם לפתור את הבעיה.
כנסו לפורום "מין וסקסולוגיה" יש כמה ממנהלי הפורום שיוכלו לעזור ויש עוד רבים אחרים.
רק אל תסתפקי בתשובה ותמשיכי כרגיל.. זה לא יעבור מעצמו רק יחריף עם הזמן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)