קרירןת מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרירןת מינית
    משה
    18/05/2008

שלום רב
    אני ובעלי נשואים כ 16 שנים.עם שלשה ילדים.בשנה
    האחרונה בעייה ביחסי המין בינינו בגללי.
    יש לציין שבעלי הוא הגבר היחידי שידעתי בחיי.
    הכנסנולחיי המין אביזרי מין וניסינו לשנות דרכים ללא הועיל.
    לאחרונה בעלי הציע לי להזמין לי צלע שלישית כניסיון להעיר אותי מינית.כמובן שאני נבהלתי מעט
    אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. האם צלע נוספת יכולה לגרום לי להתעורר מינית?
    יש לציין שאנחנו זוג חזק מכל הבחינות.כמובן שהוא הציע לי גם טיפול באמצעות סרוגייט
    אבקש את עצתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרירןת מינית

הוספת תגובה

• לפי דעתי כדאי לגשת לטיפול זוגי

רועי
    18/05/2008

ההצעות של בעלך נחמדות אך לדעתי הן לא יואילו דווקא להפך
    סרוגייט הוא לא קוסם וצלע שלישית שתיהיה "פעילה" יותר ממך תפגע בך ובכבודך בשלב זה.
    אם ישנה בעיה מינית שאינה קשורה למשיכה שלכם אחד לשני תגשו יחדיו לטיפול זוגי אצל סקסולוג מומחה ותפתרו אותה ביחד.
    שווה את הכסף אני חושב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרירות

שלי פסטרנק כץ
    18/05/2008

מסכימה עם רועי,
    צלע שלישית יכולה להתאים במקרים מאוד מיוחדים לאנשים מאוד מיוחדים וגם אז זה יכול לעבוד רק אצל זוגות שהסקס שלהם טוב, במקרה כמו שלכם זה לרוב רק יהרוס.

סרוגייט הוא בן זוג חלופי כאשר המטופל לא נמצא בזוגיות.. מה שאתם זקוקים לו הוא סקסולוג טוב באיזור מגוריכם שיוכל לשבת עם שניכם ביחד ועם כל אחד לחוד.. אם הוא יחליט שכדאי 'לצרף' סרוגייט לטיפול זה כבר משהו אחר.

אין דבר כזה "הבעיה ביחסי המין בינינו בגללי" לכל מטבע יש שני צדדים ורק סקסולוג/ית טוב יוכל לעזור לכם לפתור את הבעיה.

כנסו לפורום "מין וסקסולוגיה" יש כמה ממנהלי הפורום שיוכלו לעזור ויש עוד רבים אחרים.

רק אל תסתפקי בתשובה ותמשיכי כרגיל.. זה לא יעבור מעצמו רק יחריף עם הזמן.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו