האם זו אמירת עקיצה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו אמירת עקיצה??
    אסנת
    18/05/2008

שלום רב. לפני זמן מה פגשתי ברחוב גבר שנהנה מידי פעם לפלרטט איתי (לפי המצבי רוח שלו) .כשפגשתי אותו עשיתי עצמי שלא רואה אותו, ברגע שהתקרב אלי קרא לעברי בחיוך: "אסנתוש! לא מביטה בגברים, אהה?! סובבתי את ראשי ועניתי: "בסדר גמור! כך צריך להיות לא??" (שנינו אגב נשואים) , הוא טפח לי על הכתף והוסיף ואמר בטון עם בטחון מלא: "את בסדר גמור, את מאה אחוז. כך צריך להיות"!. לפי דעתכם האם ניסה לעקוץ אותי? או זה סוג של פלרטוט/חזור? או התעצבן שאני מתעלמת ממנו ? כי באמת התעלמתי...ומה דעתכם על תגובתי? תודה על תמיכתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו אמירת עקיצה??

הוספת תגובה

• לעקוצה

שלי פסטרנק כץ
    18/05/2008

לי זה גם נשמע כמו אמירת עקיצה בנוסח של "אני יודע שזה מדליק אותך שאני מפלרטט איתך"

ויכול להיות שגם הדליק אותו מבחינה מינית לראות אותך נבוכה.. יש כאן סוג של משחק שליטה.

לא הבנתי כל כך, האם תמיד את מתעלמת ממנו? את מכירה אותו מעבר למפגשים ברחוב? איך את נוהגת בדרך כלל כשהוא מפלרטט איתך? היו לידכם אנשים? מאיפה הוא יודע את שמך ?

אם את מרגישה שזה מדליק אותך כמו שגם הוא מרגיש תחשבי מה את רוצה לעשות עם זה,
    אם זה מביך אותך או גורם לך לאי נוחות תתפסי אותו בפעם הבאה שהוא רק מנסה ותגידי לו שטון הדיבור שלו לא מוצא חן בעינייך ושאת מבקשת שידבר אליך בכבוד או שתראי בזה סוג של הטרדה מינית ותדאגי לטפל בעניין באופן מיידי.

אם הוא יגלה בך אסרטיביות רוב הסיכוי שיפסיק את מעשיו, ואם לא תפני למשטרה.
    התשובה שלך היתה בסדר אבל לפעמים טוב יותר לא להגיב בכלל כדי לא לגרור המשך..

שלך, שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- שלי

אסנת
    19/05/2008

ערב טוב. האדם ההוא הוא ידיד של בעלי וגר לא הרחק מביתי. אנו מכירים היטב. אכחיש אם אציין שהפלרטוטים שלו לא עושים לי כלום. אבל מעבר לזה כמובן, אני לא מוכנה כי שנינו נשואים והוא מכיר היטב את בעלי. ברצוני להדגיש שיש לי ההרגשה שהגבר הרגיש שאני מתעלמת ממנו והוא הוסיף ואמר לי: "אסנתוש לא מביטה בגברים", אולי נראה בעיניך סוג של פלרטוט המאפיין את אופיו?? יתכן ורצה לראות מה תגובתי? , וקרה לא פעם כשפגש אותי בחנויות עמד לצידי, ותפשתי אותו על חם שהוא מביט בי לעינים ואחר המשיך לחזה , ואני לא אחת שלובשת פרובוקוטיבי. פעם כשחלף עם מכוניות ברחוב- הוא נתן מבט מהיר לחזה שלי והמשיך הלאה.אנשים לא מתביישים..., בעבר הרחוק זרק לי פעם "את משומשת במצב טוב". האם נראה לך לאור כל הנ"ל שהבן אדם סתם מתגרה בי? האם מעוניין להתחיל איתי??? מה דעתך על כל זה.? תודה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסנת

שלי פסטרנק כץ
    19/05/2008

אני חושבת שהוא פשוט מנסה את מזלו אצלך, אולי הוא מרגיש שאין לו מה להפסיד כי הוא מרגיש שאת לא מנטרלת אותו ולכן משאירה לו פתח לנסות שוב, אני מניחה שהוא חושב שאם שניכם נשואים תוכלו להשתעשע ביחד ולשמור על כך בסוד כי אתם באותו המצב.

הוא פשוט מנסה לבחון אותך ולכן מחמיא לך בדרכו שלו כדי לנסות לכבוש אותך והוא די מצליח..
    כמו שאת אומרת הבעיה היחידה מבחינתך היא ששניכם נשואים ושהוא מכיר את בעלך..

אם אתם מכירים היטב לא היית צריכה להתעלם ממנו כשראית אותו ברחוב.. זה מה שגרם לו להרגיש שאת מתרגשת מנוכחותו.

עיצה ידידותית, עליך להיות יותר אסרטיבית, אמרי לו תודה על המחמאה אבל תני לו להבין שאת לא בענין לגמרי, מותר לך גם לעקוץ בחזרה, משהו כמו "מפלרטט עם נשים אה?! קלטתי אותך.. אבל אני לא הכתובת..מצטערת"

אם הוא עדין לא יבין עברי לעיצות שנתתי לך בתשובה הקודמת.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו