אשמח לתשובות בבקשה בנוגע למןן אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובות בבקשה בנוגע למןן אוראלי
    יעל
    12/09/2016

יש לי בעיה מעצבנת בן זוגי ואני במשחק המקדים הוא יורד לי ואני בזמן האחרון חא מסוגלת לרדת לו זה נהיה לי ככה שלא מסוגחת לא יודעת למה. וזה מאכזב אותו כאילו למה הוא כן ואני לא וזה גם מה שעושה יותר מעניןן. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתשובות בבקשה בנוגע למןן אוראלי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/09/2016

יעל שלום
    יש כל מיני תקופות וגלים בחיים וגם בחיי המין. משום מה עכשיו לא נעים לך מין אורלי, יתכן שהתקופה תחלוף ותחזרי להנות ממין אורלי בקבלה ובנתינה.
    יתכן גם שחוסר החשק הזה שלך הוא סממן להתרופפות בקשר שלכם? או לתקופת חיים יותר קשה שאת חווה? תבדקי עם עצמך מה קרה לך מול עצמך ומול בן זוגך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פשוט נהיית בחורה שנגעלת מדברים

יעל
    12/09/2016

אין כל קשר למה שקורה בינינו. השאלה איך אני יכולה לענג אותו מלבד אוראלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פשוט נהיית בחורה שנגעלת מדברים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    13/09/2016

יש המון דרכים לענג חוץ ממין אורלי, ליטוף, מסאג, נשיקות, שינויי תנוחות, שינוי מיקום של קיום יחסי המין, שינוי האווירה, שתיה של מעט אלכוהול, צעצועי מין ועוד היד נטויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו