מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך יעוץמתוסכל18/05/2008
אני בן 21 ובחודשיים האחרונים התחלתי לצאת עם מישהי. זאת החברה הראשונה שלי ולא היה לי שום נסיון מיני מוקדם יותר. כשנכנסנו למיטה בפעם הראשונה הכל התנהל טוב ויפה, עד שהגיע "רגע האמת" וקצת אחרי ששמתי את הקונדום איבדתי את הזיקפה. חשבתי שהדבר נובע מלחץ מהפעם הראשונה וחששות, אבל מאז כל פעם שניסינו (עוד כ-5 פעמים) קרה אותו הדבר, ולא הצלחנו לקיים יחסים מין מלאים. אני לא חושב שמדובר בבעיה בריאותית מכיוון שעד עכשיו לא נתקלתי בבעיות מסוג זה (בזמן אוננות), אבל אני חושש שהדבר יכול לפגוע לנו ביחסים למרות שחברתי מרגיעה אותי ואומרת לי שזה בסדר, ושלא צריך להילחץ.
טוב לי איתה, ואני מרגיש איתה בנוח, אבל הדבר גורם לי תסכול רב ואני גם לא רוצה לאכזב אותה.
האם יש למישהו עצות כלשהן? אולי טיפול תרופתי יעזור לפעמים הראשונות?
תודה מראש למגיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד זקפה
שלי פסטרנק כץ18/05/2008
כפי שמסתמן ממכתבך, ההבחנה שלך די נכונה בסך הכל.
לי זה נשמע כמו "חרדת ביצוע" שפעלה לרעתך בפעם הראשונה (קורה המון) ומאז אתה חוזר לאותה הנקודה בכל פעם מחדש, בשניה שבה אתה מגיע לרגע האמת.
אני מניחה שגם הקונדום "תורם" לאיבוד הזיקפה בגלל ההתעסקות ואיבוד הספונטניות.
מאוד קל יהיה לי לכתוב לך שזה עובר, שזה לא ימשך לנצח, שמן הסתם אם יש לך זקפת בוקר ואתה מקבל זיקפה באוננות אז כנראה שהכל בראש וכשתרגע הכל יהיה בסדר.
מצד שני, אני יודעת שגם דברים שהם רק בראש קשה לפעמים לנתק, גם עם מקסימום מודעות.
לכן במישור האישי אני מסכימה עם החברה שלך, אל תחכה לרגע האמת, לטף, נשק ותאהב אותה בכל דרך אפשרית אחרת, כשהזקפה תבוא לבקר, תישאר במכנסיים ותאונן עליה עד שתגמור תוך כדי שאתה מענג אותה בדרכים אחרות.
גם לא תצטרך להשתמש בקונדום וגם לא לעצור את הרגע.
אחרי פעם או פעמיים כשתרגיש מספיק בטחון תעבור לשלב הבא.. נסה שהיא תיהיה זו ששמה לך את הקונדום, יכול להיות שעצם הפעולה תרגש אותך ותעזור לך לשמור על הזקפה.
אם גם זה לא יעזור.. תמיד ניתן לפנות לייעוץ זוגי.
ואל תשכח.. "להזדיין" בסבלנות. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)