מין אנאלי שאלה שלא נעים אך חייבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי שאלה שלא נעים אך חייבת
    יעל
    23/09/2016

אני מאוד רוצה להתנסות במין אנאלי אך פוחדת. לאחרונה ניסיתי לעשות משהו ואני מתביישת אך חייבת לשאול הכנסתי עיפרון דק ושמתי עליו ניילון צמוד שיהיה נקי. ממש לכמה שניות ואז הוצאתי אותו כי ירד לי גם דם ממש פחדתי התקלחתי וזה הפסיק . שאלתי האים חלילה גרמתי לנזק פנימי ואים כן מה יכול לקרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מין אנלי

ד``ר דניאל וטלמן
    16/10/2016

יעל שלום, מין אנאלי יכול להיות מהנה בהחלט אך יש מספר כללים חשובים: לא להחדיר דברים חדים (כנראה העיפרון פצע אותך) לסכך טוב את פי הטבעת ואת הדילדו או ויברטור שחייב להיות עם סטופר (מעצור) כדי שלא יוחדר כולו ותהיה בעיה להוציאו! (יש אביזרים מיוחדים למין אנאלי בחנויות סקס. דבר נוסף, סבלנות ואיטיות בהחדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנלי

אביס
    28/10/2016

הרקטום הוא לא שולחן משרדי .. היכנסת עפרון קשיח וכנראה פגעת בכלי דם כלשהוא ומכאן הדימום , אם ממשיך יש ללכת לרופא אם הפסיק אין צורך , ולהבא תכניסי לשם משהוא רך יותר בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו