מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה אצל בן זוג בקיום יחסי מיןחגית19/05/2008
התחלתי לצאת עם בחור לפני חודשיים לערך ויצא לנו לעשות סקס כמה פעמים, לרוב לאחר בקשתי.
ללא ספק יש לו בעיה עם העניין, הוא טוען שמאוד אוהב אבל לעיתים מתחמק.
נראה כי הוא לחוץ בעבודה ומגיע עייף וכך מתרץ זאת שלא בא לו.
אין לו שום בעיה פיזית, הכל עומד כמו שצריך, רק שלוקח לו המון המון זמן לגמור ומזה הוא מתבאס ובסוף גומר ע"י אוננות.
בכל עת ניסיתי לפרגן לתמוך וכמה שפחות ללחוץ.
הוא טוען שלוקח לו זמן
אני מאוד אוהבת אותו, אבל אין לי כבר סבלנות היות ואני מרגישה ממש דחויה שהוא לא נוגע בי ויוזם.
מה עושים???
שווה לאבד אותו? אני כבר ממש ממורמרת וזו רק תחילת הדרך בשבילנו. נמאס לי לחשוב על סקס עם אחרים כששלי לא רוצה אותי
מה עושים??? אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכייף
ירון19/05/2008צרי קשר מישל[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה של בן זוג
חגית19/05/2008אפשר בבקשה לקבל תגובה לכאן,
ממניעים דיסקרטים אני נמנעת מלהשאיר/ לתת דוא"ל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
שלי פסטרנק כץ19/05/2008לחץ בעבודה, לחץ כלכלי ועייפות אכן עלולים לגרום לאיבוד החשק המיני.
מצד שני את כותבת שאתם יוצאים רק חודשיים, אתם אמורים להיות בשיא התשוקה וההתרגשות אחד מהשניה, ולכן זה נראה לי קצת בעייתי, בעיקר מכיוון שאת טוענת שאת זו שיוזמת תמיד והוא כמעט תמיד מתחמק.
רוב הגברים מתלוננים שהם גומרים מהר כך שבמקרה הזה יש לו מספיק זמן לענג אותך ואז לגמור כך שהעניין עובד לטובת שניכם.
אלא אם כן הבעיה היא אחרת.. מה מצב מערכת היחסים שביניכם מעבר לסקס? כמה אתם מבלים יחד באינטימיות? ארוחות רומנטיות? חברים משותפים? ועוד?
האם הוא משקיע בך בתחומים אחרים? כותב לך מכתבים, מפתיע בארוחה..
את לא מציינת את הגיל של שניכם והאם אתם רווקים או עם/בלי ילדים ועוד, עניין שיכול להשפיע.
יתכן גם שנכנסתם לחברות כשהוא נמצא בתקופה מלחיצה בחייו, ולא מספיק פנוי לקשר.
בכל מקרה את לא צריכה לסבול, שוחחי איתו בגלוי ונסי לברר מה שורש הבעיה.
אם תרשמי לי את יתר הפרטים שחסרים לי להשלמת התמונה אולי אוכל לתת לך עיצה אחרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת פרטים
חגית19/05/2008שנינו בני 30 רווקים
הוא עובד בהייטק בסביבת עבודה מאוד מלחיצה כרגע
הוא מאוד התלהב ממני בהתחלה ועכשיו קצת עבר למצב של שגרה שהכל ברור מאליו כיוון שהתחלנו את הקשר די ברצינות ואינטנסיבית
הוא לא מפחד ממחויבות, ומשקיע בשאר התחומים, שולח פרחים, מפתיע, הכיר אותי לכל החברים שלו, מחבק ומלטף
הבעיה שלו שהוא בא מרקע מאוד סגור והוא לא משתף אותי מה עובר עליו אם משהו מפריע (למעט את הפסיכולוג שלו), הוא זקוק להמון חום ומגע אבל כשזה מגיע למיטה יש איזשהוא בלאקאאוט.
בתחילת קשר אנחנו אמורים להיות שפנפנים ולא ליצור ריחוק.
אין לי מושג מה עושים.דיברנו כמה פעמים והסברתי לו את תחושותיוהרגשתי, והוא טוען שזה עניין של זמן ולחץ.
הייתכן לתחילת קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישל
רועי19/05/2008יתכן שמדובר במשהו עמוק יותר שאינך יודעת
ציינת שהוא הולך לפסיכולוג? נראה לי שיש משהו שאת לא יודעת וכדאי שתנסי לדבר איתו על כך או בעזרת סקסולוג או בעזרת הפסיכולוג שלו בפגישה משותפת כמובן בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת ייעוץ
שלי פסטרנק כץ20/05/2008אני שמחה לשמוע שהוא בכל זאת אוהב ומפנק.
את אומרת שהוא נמצא בשיחות עם פסיכולוג ואני מניחה שכנראה יש משהו שמטריד אותו בחייו בכלל.
לשאלתך, הכל יתכן, מאוד יתכן שהכל ענין של לחץ וזמן אבל לא הייתי מוכנה להיות בקשר מסוג כזה בתחילת מערכת יחסים, אלא אם כן מדובר במישהו כל כך מיוחד ואני מרגישה בוודאות שהשינוי בדרך.
בסופו של דבר מה שקובע הוא איך את מרגישה בחוויה הזו וכרגע זה נשמע שהתחושה לא נעימה.
אף אחד גם לא יכול להבטיח בוודאות שהעניין ישתנה.
אולי תגידי לו שאת שוקלת לקחת פסק זמן מהיחסים עד שישתחרר מהלחץ מכיוון שאת זקוקה ליותר תשומת לב.. נסי לראות איך הוא ירגיש עם זה.. ישחרר אותך בקלות או יבקש שתתני לו עוד קצת זמן.
אם את מסוגלת לחכות, אשריך ואם לא אבל את לא מעונינת לעזוב אולי תציעי שתלכו לשיחה משותפת..אפילו אצל הפסיכולוג שלו.
מקווה שעזרתי מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)