מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אישית מאודאלמונית19/05/2008
שלום לכולם.
יש לי שאלה שלא היה לי את מי לשאול ולכן אני פונה לפורום הזה.
אשמח לקבל תשובה בעיקר מהגברים כי השאלה קשורה בעיקר אליהם. בשנה האחרונה התחלתי להוריד שערות מאיבר מיני. החלטתי לעשות את זה כי ככה התחשק לי ואני מרגישה ככה נוח. אני יודעת שגברים אוהבים לקיים יחסי מין עם אישה בעלת איבר מין חלק. אני מורידה את השערות משם ע"י גילוח. כשהשיער מתחיל לגדול אז יש לי שם "קוצים". אני לא יכולה לגלח באופן יום יומי מכיוון שזה לא טוב. לי באופן אישי הקוצים אינם מפריעים. מאז שהתחלתי לעשות את זה עוד לא יצא לי לשכב עם אף אחד ואני רוצה לדעת האם לגברים זה מפריע שיש "קוצים".
אני אשמח אם יענו לי בכנות וברצינות.
תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב הגברים לא מפריע שיער ביכלל
אבי19/05/2008זה דווקה נחמד יש סיכוי טוב שתיפגשי מישהו שדווקה אוהב את זה ואם לא אז שלא יאהב כל אחד והעדפה משלו לכן אין בעיה אם להוריד או לא להוריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקוצים לא יפריעו
רועי19/05/2008לטעמי כל הכבוד אני ממש אוהב גוף חלק וכמה שיותר חלק יותר טוב :-)
הקוצים לא יפריעו זה לא נורא . אם הגבר שלך יאהב לרדת לך יתכן שתאלצי להוריד לעיתים קרובות יותר ויתכן שזה גם לא יפריע לו כלל לי אישית מניסיון זה לא הפריע כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מפריע
19/05/2008בסך הכל זיפים. רוב הגברים יותר יתמקדו בשמחה על זה שניצב מולם איבר מין נשי חשוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי וכדאי
יואל25/05/2008קודם כל היוזמה הזאת מצידך מבורכת זה הרבה יותר אסטתי ,הגייני וכיפי.
ניתן להסיר את השיער מאזור זה בדרכים נוספות:
* ע"י שעווה אצל העוסקות בכך.
* ע"י מכשירי הסרת שיער בטכנולוגיית אור לא כולם ישנם כאלה שאין חשש מכאב, כוויות וכדומה.
* פרט לכך את יכולה לתת לבן הזוג שלך לגלח אותך ואני בטוח שהוא ישתוקק לגדילה מחודשת כך
שאפילו ישמח על כך שקיימים זקיקים כלומר הוא לא יחוש בעיקצוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח
שלומי03/06/2008אני אוהב מאד כשבת הזוג מגלחת לדעתי זה מגרה ומהנה באותה המידה לשני בני הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)