מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיייבת ריגושאפאצ'י13/02/2007
מי שמעוניין להעביר איתי לילה מלא ריגושים
שיכתוב לי את המייל שלו אני נשואה אבל חמה
אש וחייבת סקס מהצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מת לענג אותך. נסי ותראי
רזיאל07/05/2007היי
קראתי את ההודעה שלך וממש התלהבתי. מאוד מדליק אותי הרצון שלך לסקס...
אני בשנות ה20 לחיים שלי וזה מה שאני נותן לך לדעת עליי בינתיים. מחכה לשמוע ממך בהקדם אפצ'י...
רזי
[email protected]
את עוד תופתעי ממני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך אישה חמה ורטובה
דייב07/05/2007צרי קשר ל - [email protected]
ואני אענג אותך בצורה שלא חלמת עליה אפילו
אם יש לך רצון לי יש את היכולת
צרי קשר ונתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
amir20/05/2007אני מת לדעת ורגש אותך מבפנים אני בן 25 רווק חטוב וסקסי אני מבטיח לך פינוק שלא תשכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
amir20/05/2007אני מת לדעת ורגש אותך מבפנים אני בן 25 רווק חטוב וסקסי אני מבטיח לך פינוק שלא תשכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ליאור23/05/2007אשמח להכיר אתך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמה אש-כבאי מיומן
אנטוניוס23/05/2007צרי קשר במייל ונראה אם יש מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמה אש?-כבאי מיומן
אנטוניוס23/05/2007צרי קשר במייל
[email protected]
ונראה אם יש מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גם לך ..אפאצי....!!!!
אחד חדש....24/05/2007אני גיא בן 22 חייל משוחרר חרמן תמידי ....חם מאוד עם המון ניסיון והמון תשוקה לחלק לנשים חמות....אז אם תתענייני תשאירי הודעה שנוכל לדסקס על סקס...חחח...מצפה לתשובתך בכליון עיניים!!!!!...בייי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה המייל!!! ברח לי ......
אחד חדש....24/05/2007[email protected]
צרי קשר...בטוח שלא תפסידי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצתה מאוחרת
לוי24/05/2007
אם עדיין אקטואלי
אשמח לקבל אימייל ...ואולי יותר בהמשך.
[email protected]
לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוהר חדש
aviv24/05/2007לעולם שלם של ריגושים
אם את עדיין בעניין
צרי קשר במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סתם עוד אחד!
Eddie26/05/2007היי,
יש לי מה להציע מעבר לשאר ההצעות שקיבלת/תקבלי (אקסטרה ממש מענגת)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ומחפש לילות מטורפים ומרגשים
א27/05/2007נשוי ,חם על הירח חולה על ריגושים,מחפש לילות של התרגשויות והרפתקאות רוצה להדליק אותך ולטוס איתך ללילה שכולו סקס איכותי המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל להרוס נישואים...
שמעון27/05/2007מבין כל החרמנים שמפרסמים כמה הם יענגו אותך, אני חייב לכתוב לך
שממש אבל ממש לא כדי לך לעשות כזה צעד, חבל על הנישואים שלך
ואיך תוכלי להסתכל לבעלך בעייניים אח"כ, שלא לדבר על הילדים שלך!!
אני מקוה שתשמעי בעצתי ושעדיין לא מאוחר מדי
זה רק מדאגה כנה לך ולבעלך ולילדייך, לפחות תחשבי על זה עוד פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה ונואשת
שובב13/02/2007גם אני נשוי ומחפש להשתובב מאחר ולא מקבל את סיפוקי בבית.
הנה המייל שלי [email protected]
צרי קשר ונהנה מזמן מענג יחדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטח לא אני
אפאצ'י13/02/2007היי חייבת ריגושים אל תשתמשי בשם שלי בבקשה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה הוא מגיע
דון חואן14/02/2007רוצה אותך האחת
ללא בושה ומעצורים
האוהבת להגיע לשחקים
ביחד נוכל להגשים חלומות גנוזים.
אוהב לפנק ולהתפנק
אוהב לענג ולהתענג
ועל עצמי אשמח לספר הרבה יותר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה בשבילך ....
bissman14/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תשני את הניק
14/02/2007אפאצ'י אחד כבר יש לנו, ועל אף שאני חובבת טייסי מסוקים, ומסוקי תקיפה במיוחד - אשמח אם תבחרי לעצמך ניק חדש בשביל לא ליצור בלבול. בלאקהוק לדוגמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה יפה באדולינה
אפאצ'י14/02/2007אהבתי את הידע שלך לגבי מסקרי"ם ! (דרך אגב בלאק הוק הוא מסוק תובלת סער אבל....)
עדיין אנחנו חובבים משהו משותף
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליט אם אתה גבר או אשה..
סקרן14/02/2007ברור שמדובר באותו בן אדם, הפרשי הכניסה והתגובה מסגירים אותך מיד. אין בעיה שאתה גבר , ואין בעיה שאת אשה, אבל תמצא לך נישה...תחליט מה אתה רוצה, אתה מפרסם מודעה של גבר, ואז מיד של בחורה..יכול להיות שאתה הליקופטר, אתה יודע נושך כריות, ורואה בכוכבים, אני בספק מאוד גדול שאתה בחורה משועממת שצריכה ריגושים. פיצול אישיות? אתה אולי זקוק לפורום של בריאות! אולי נשלח אותך להסתכלות..באמת חלאס עם הטיפשות, תחליט מה אתה מחפש. רוב הסיכויים שאתה בן, כי בחורה לא כותבת בסגנון כזה מסכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממש גשש בלש
ניפגש במאי15/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל רגיעון של הדס שמעת!!!
אפאצ'י15/02/2007וגם אל תהנה כ"כ בעיני עצמך כי אם אתה משליך הלאה אז כל מה שאמרת בא ממך גאון של אמא
וכן אני גבר אבל עם ביצים לא כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס...
סקרן15/02/2007הס מלהזכיר את הדס, בטח לא ליד אשתי...אתה מבין, היא נורא תכעס...
אמרתי רק שתחליט, שתהיה לכתיבה שלך תכלית...
הרי אתה תותח, אתה אפאצ'י חזק, תחליט למה אתה נזקק...
אתה גיבור גדול, הכל אתה יכול, אז למה לבלבל אותנו הבריות עם כל ההודעות הלא עיקביות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם פורום משוררים
אפאצ'י16/02/2007אבל אל תדאג מלבד האפאצ'ית החזקה שמחפשת ריגושים כל השאר זה אני מעבר לכך לא נראה שיש לך דאגות רבות מהאשה שלצידך אלא לה צריכות להיות הדאגות
שבת שלום
נ.ב-לא נתנצח יותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפצי הוא מסוק אבל קודם כל הוא....
ש06/05/2007שבט אנדיאני חובב טקסים
אם את אוהבת סקס שובב מרגש פרוע (בעל דמיון )
צרי קשר
אני נשוי כבר 5 שנים ומרגיש אותו דבר
בן שבט הסו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד וחלק
ליאור14/02/2007ישר ולעינין.אהבתי את זה.
כן אני רוצה.אני חייב לרצות
אל תפסלי אותי ,את מפסידה.
לא עולה לך לנסות ,תנסי.
רק חיוך יצה מכאן.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לרגש אותך
ליאופרד16/02/2007צרי איתי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה" אפאצ 'י " ... תכתבי לי - אוהד.
אוהד19/02/2007היי , קראתי את הודעתך בפורום וגיליתי עניין רב. אני חושב יש לנו לא מעט במשותף. אני עדיין לא מכיר אותך אבל במידה ואני אזכה לכך ובמידה והכל יזרום כפי ששנינו רוצים יתכן מאוד שנוכל לספק זה את זו. תכתבי לי אל המייל שלי ואני אשמח להגיב או לצור איתך קשר בהקדם. מצפה לתגובתך המהירה , היצרים שלי בוערים ויש לי הרבה מה לתת. ביי. [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לישמוע ממך...
בישן20/02/2007הי הי הי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
א27/07/2007היי אני מוכן לענג ולפנק אותך בלילה שלם ואפילו בסדרה של מפגשים אני בן 19 אבל מנוסה ומוכן לנסות אני מטר 83 נאה ושרירי את מוזמנת לשלוח הודעה [email protected] מחכה לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
א27/07/2007ן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין צירי קשר
יניב28/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן נשואה להעביר לילה בחוץ?!
יניב28/07/2007אין לי בעיה לענג ולהתענג.......צירי קשר avvvvi!walla.co.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן תמיד
יוסי18/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לנסות
דן18/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לנסות
דן18/03/2007אני במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתקשרי אלי
דני18/03/2007וגם לא למייל.
[email protected]
אני לא בטוח שאני מוכן לזה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)