אין אורגזמות מיחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אורגזמות מיחסי מין
    אנונימית
    20/11/2016

היי אני בזוגיות כמעט 4 שנים , שבתוכה הייתה פרידה ואז חזרנו ולאחר תקופה של יחסים פתוחים , החלטנו לרדת מהעיניין ולחזור להיות בקשר רגיל ... הוא בצבא אני רואה אותו פעם ב כמה שבועות ...
    שמתי לב שאני לא נמשכת אליו ו"דיי ירד לי " ממנו , אני לא מגיעה לאורגזמות בכלל , או בכללי לא מרגישה כל עוררות מינית או צורך לגעת בעצמי (גם שאני לבד ) ,
    וזה פוגע לי מאוד במע יחסים (כמובן שהוא לא לוחץ עליי בשום דבר ) , מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו (בדר"כ אני במצב עוררות גבוה מהרגיל וכל הזמן רוצה ... ) . ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אורגזמות מיחסי מין

הוספת תגובה

• ועוד משהו ..

אנונימית
    20/11/2016

אני מקבלת את כל ההנאה שלי מחדירה , הדגדגן שלי לא רגיש בכלל ... ואני הופכת להיות ממש מתוסכלת שאפילו הסקס כבר לא נעים לי או שאני לא רוצה בכלל שלא נדבר על להגיע לאורגזמה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגדגן לא רגיש

רות בן-ציון שכטר
    20/11/2016

שלום
    ראשית, רמות הגירוי וההנאה הן אינדבידואליות. יש נשים שנהנות מאד מחדירה ואחרות מגירוי בדגדגן אומגירוי של הפטמות או מגירוי באוזן.
    כלומר, האזורים הארוגניים רבים וכל אישה נהנת באופן שלה.
    לענין הדגדגן, אולי תנסי שימוש בויברטור כדי לחוש את הגירוי וכך לדעת ולחוש את הגירוי.
    אני ממליצה לך לנסות לבד עם עצמך שימוש בויברטור. מעין אימון כדי להכיר טוב יותר את גופך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגדגן לא רגיש

אנונימית
    21/11/2016

כן ניסיתי , אני מגיל מאוד צעיר כבר איבדתי את הבתולין שלי (לאותו בן זוג ) , אבל העיניין הוא שאיבדתי מגיל מאוד צעיר כי ניהתי מאוד מאוד מתוסכלת מהעיניין של הדגדגן , יש לי ויברטורים וקניתי וניסתי ומאוד מאוד קשה לי לחוש ממנו , למדתי כיצד לקבל את ההנאה שלי מחדירה וכיצד לגמור ,ולהיות מספוקת גם מללא חווית האורגזמה אבל כרגע עם כל הבעיות שיש לי והירידה המשמעותית ברצון לקיים יחסי מין זה כבר משהו אחר ...

וכן , את צודקת , אני חושבת שבאמת הכל עיניין נפשי , אני מאוד מורכבת וחחויתי כמה טראומות מיניות בזמן הפרידה מאנשים אחרים ...

אולי משהו נדפק שם בקופסא , בדקתי אצל רופא נשים ואכן אין שום דבר , נטו נפשי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלאות התשוקה

רות בן-ציון שכטר
    20/11/2016

שלום
    את מעלה כמה סוגיות יחד
    אחת, הקשר בינכם. נפרדתם חזרתם , ניסיתם מערכת יחסים פתוחה ויחד עם זאת הקשר לא מצליח לנסוק שוב. להרגשתי, את שואלת את עצמך האם הקשר נכון לך
    שנית, שזו למעשה תולדה של הענין הראשון, את חשה ירידה עזה בחשק הימיני. השאלה היא אם הירידה בחשק היא משום שאינך נמשכת לבן זוגך או מסיבות אחרות.סוגיה זו חשוב שתבררי כדי להבין את הרגשות שלך.יש הרבה מאד גורמים לירידה בחשק המיני. החשק המיני מושפע מהקשר הזוגי וגם מושפע מכל הקורה לך.
    שאלה שלישית היא. מה את מרגישה ועד כמה נכון לך להיות במערכת יחסים שבה הפגישות מתרחשות פעם בשבועיים וביתרת הזמן הקשר מתוחזק בטלפון
    לסכום, סוגיית ההנאה המינית היא הסימפטום כניראה. כדאי לך להתייעץ עם אדם קרוב ואוהב ואולי גם לשקול טיפול רגשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלאות התשוקה

רות בן-ציון שכטר
    20/11/2016

שלום
    הענין המרכזי הוא בעצם, מערכת היחסים שלכם. האםאת מרוצה ממנה?
    המשיכה וההנאה המינית הם תוצר לוואי לשביעות הרצון מהקשר עצמו.
    כלומר, הנכון ביותר עבורך זה לבדוק עם עצמך האם הזוגיות הזו נכונה לך? להבין מה מחזיק אותך בקשר.
    דברי עם אדם קרוב שיסייע לך להבין את הסוגיות האלה. וגם אפשר לפנות ליעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ...

אנונימית
    21/11/2016

חשוב לי להיות בקשר , ואני מוכנה לחכות ולהיפגש גם פעם בחודש , כי אני אוהבת אותו -555-
    אבל כן עברנו הרבה , מאמינה שנפתור את זה , קצת פחות מאמינה מאנשים מבחוץ (אפילו שהם מלומדים ובלי מקצוע ) שייכנסו לדברים ופרטיים אישיים כי הם לא חוו את מה שאת חויית באותו הרגע וגם אם תספרי הם אל באמת יבינו , וזה פשוט כמו גלגל שלישי , אבל , בכל אופן , זאת רק דעה :)
    תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אורגזמות ביחסי מין

רות בן-ציון שכטר
    22/11/2016

שלום
    החשק המיני הנמוך והקושי להגיע לאורגזמה יכול להיות תוצר של מערכת היחסים. כלומר, שליקה , איבוד ענין קושי במערכת הזוגית ועוד..
    וגם תוצר של מצב רוח ירוד שלא קשור למערכת היחסים.
    אחרי שתביני מימה ולמה ירד החשק המיני תוכלי ביתר קות למצוא פתרון לעצמך והחשקהמיני יתאושש ויחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו