מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אנאלי נחשב ליחסי מין?אנונימית28/11/2016
האם מין אנאלי נחשב ליחסי מין? והאם הוא נחשב ליחסי מין מלאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי
ד``ר דניאל וטלמן28/11/2016מין אנאלי זה בהחלט יחסי מין. זה גם יכול להיחשב כיחסי מין מלאים. זו שאלה של הגדרה וסמנטיקה. מי מגדיר מה הם "יחסי מין" מלאים או פחות מלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה!
אנונימית01/12/2016אשמח לדעת, אילו הכנות נדרשות לקראת קיום יחסי מין מהסוג הנ"ל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינוג אנאלי
ד``ר דניאל וטלמן01/12/2016לפני מין אנאלי רצוי להתקלח ולהשתמש בסבון. במין אנאלי העקרונות החשובים הם :אטיות, הדרגתיות והרבה סיכוך ושימון הרקטום במידה ומדובר בחדירה אנאלית. כמו כן אם משתמשים בהחדרה של ויברטור או כל דבר אחר חייב להיות לו מעצור (סטופר) בתחתית כדי שלא יכנס ואז לרקטום בלי יכולת להוציאו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה קטנה
אנונימית01/12/2016תודה רבה! יש לי עוד שאלה אחת קטנה! בהגדרה, מין אנאלי הוא יחסי מין רק כאשר יש חדירה של הפין לפי הטבעת? או שההגדרה רחבה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוטל זרע
ד``ר דניאל וטלמן01/12/2016כל נוזל או ג'ל שמכיל 9 NONOXINOL הוא טוב. אין חשש אין צורך להמתין 5 שעות למקלחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זו תשובה שלא ממוענת אליי?
אנונימית01/12/2016נראה לי שענית לי בטעות על שאלה של מישהו אחר, מאחר ועל שאלתי על קוטל זרע. בכל מקרה תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
ד``ר דניאל וטלמן01/12/2016סליחה, טעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור!
אנונימית01/12/2016בסדר גמור, אם תוכל לענות על השאלה שהוספתי למעלה תחת הכותרת שאלה קטנה אשמח, תודה רבה על ההתייחסות והמענה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
ד``ר דניאל וטלמן02/12/2016משחקים וריגושים אנאלים כוללים דברים רבים ולעתים גם חדירה אנאלית. יש ליקוקים של פי הטבעת נקרא רימינג עם החדרת לשון או לא. מין הכולל חדירה לפי הטבעת לרוב נקרא מין אנאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אנונימית02/12/2016אז אני מבינה שהכוונה היא לכך שכשמגדירים מין אנאלי לרוב מתכוונים לחדירה של הפין לפי הטבעת האם זה נכון? תודה רבה, זו שאלה אחרונה בהחלט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה, מין אנאלי
ד``ר דניאל וטלמן02/12/2016ברוב המקרים זו הכוונה. זו לא חייבת להיות השאלה האחרונה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הסבלנות!
אנונימית02/12/2016תודה רבה, אני פשוט לא רוצה להטריח אבל אשאל עוד שאלה. אני מבינה שהכוונה היא שהחדירה של הפין לפי הטבעת, נחשבת ליחסי מין, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי- יחסי מין
ד``ר דניאל וטלמן02/12/2016אפשר להחשיב זאת ליחסי מין. רוב הציבור מתייחס להחדרה של פין לפות כיחסי מין, בהחלט מין אנאלי זה יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הנושא הזה מאוד מעסיק אותי!
אנונימית02/12/2016בעצם כל סוג של מין זה יחסי מין נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)