מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 34 לאחר הפלהורד30/11/2016
היי
אני בחורה בת 34 שעברה הפלה בעקבות הריון לא רצוי לפני מס שנים. מאז שיוצא לי לקיים יחסים עם קונדום בלבדדד כי אסור לי גלולות אך עדיין אני פוחדת ולא נהנית בסקס.( אני מחכה כמו מפגרת סליחה על המילה) כמה ימים לפני המחזור ככה שאני יודעת שלא יהיה מצב להריון בנוסףףף לקונדום. שאלתי היא האם באמת ניתן להיות רגועים עם קונדום ואיך ניתן לדעת שהכל בסדר ולהיות רגועים? גם בימים של ביוץ ומספר ימים לפניהם ואחריהם? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה
רות בן-ציון שכטר30/11/2016למתוסכלת שלום
כדאימלך לחזור ולהתייעץ עם רופא/ת נשים , איזה אמצעי מניעה את יכולה להשתמש כדי להיות חופשיה ולהמות מיחסי מין.
שימוש נכון בקונדום מונע הריון גם בימי הביוץ.
וגם, אולי , ההפלה ההיא וההריון הלא רצוי , הותירו רגשות עמוקים שלא עבדת די הצורך? ולכן את כל כך חוששת ולא מצליחה להנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקזה
ורד01/12/2016אוקיי אז איך אוכל לדעת שהדרך שבה השימוש בקונדום היה נכון ואוכל להיות רגועה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה
רות בן-ציון שכטר01/12/2016תוודאי שהקומדום שלם ושאכן שם קונדום לפני החדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלם מתי
ורד01/12/2016שלם אחרי שהוא יצא ממני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהריון
ד``ר דניאל וטלמן30/11/2016יחסי מין עם קונדום מגנים מהריון ברמה גבוהה מאוד ודאות של 99% מניעת הריון.
אם את רוצה להיות עוד יותר בטוחה הימנעי מקיום יחסי מין בימים שלפני ואחרי הביוץ. את יכולה גם להשתמש בקוטל זרע קוטל זרע הינם חומרים הפוגעים ביכולת התנועה של הזרע. קוטלי הזרע יכולים להגיע בצורה של קצף, קרם או פתיליות. נועדו להחדרה לנרתיק, קרוב לפתח צוואר הרחם.
קוטל הזרע מומלץ לשימוש עם אמצעי מניעה נוסף כגון קונדום, שם החומר הפעיל NONOXINOL 9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אך אין להם
ורד01/12/2016אך אין לקוטלי הזרע האלו תופעות לוואי או רגישות בנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוטל זרע תופעות לוואי
ד``ר דניאל וטלמן01/12/2016לכל חומר עשויים להיות תופעות לוואי. מומלץ לברר לפני שימוש. החומר קוטל זרע מיועד לשימוש בסביבת הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הבנתי
ורד01/12/2016שאסור לשטוף את המקום שש שעות בערך.אז זה קצת בעיה אחרי יחסים לא להתקלח תכלס לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל וטלמן01/12/2016אפשר לשטוף אחרי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך עוד פרט
ורד01/12/2016ראשית על מה אתה ממליץ על איזה קוטל? וקראתי באינטרנט שאסור לשטוף משהו כמו חמש שעות כדי שהקוטל יבצע את פעולתו סה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוטל זרע
ד``ר דניאל וטלמן01/12/2016
כל נוזל או ג'ל שמכיל 9 NONOXINOL הוא טוב. אין חשש אין צורך להמתין 5 שעות למקלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)