נשואה טרייה ללא מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה טרייה ללא מין
    מבולבלת
    30/11/2016

הי,
    אני נשואה כמעט 4 חודשים, התחתנתי בתולה ויש לנו קשיים עד עכשיו. הוא לא מצליח לחדור באופן מלא מפני שמאוד כואב לי אבל בכל מקרה אנחנו היינו מצליחים לעשות משהו. העניין הוא שהוא לא כל כך רוצה כמעט חודש לא קיימנו יחסים. הוא מתרץ זאת בזה שאנחנו מתווכחים מדי פעם (עכשיו הרבה פחות לעומת החודש הראשון ביחד) וזה מוריד לו. אבל גם אם אנחנו לא רבים שבועיים עדיין הוא לא מנסה כלום. בהתחלה ניסיתי ליום, לרמוז ואפילו אמרתי לו בגלוי אבל הוא כל הזמן אומר שבגלל שהיינו רבים אז זה מוריד לו (אציין שלא מדובר בריבים של זריקת צלחות וטריקת דלתות, ויכוחים רגילים שבכל מקרה הוא מגיב דרמטי לזה)...השאלה שלי אם זאת התנהגות של גבר נורמלי? זה תקין או שיש לו בעיה? אני מתביישת לדבר על זה עם חברות. תודה ראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה טרייה ללא מין

הוספת תגובה

• נשואה טריה

רות בן-ציון שכטר
    30/11/2016

שלום לך
    את מציגה שני קשיים. הראשון קיום יחסי מין עם חדירה. הקושי השני קושי לקיים אינטימיות ויחסי מין משום שבעלך מסרב.
    שני הקשיים קשורים האחד בשני ונכון יהיה לפתור אותם אצל בעל/ת מקצוע.
    ניתן לפתור את הקושי של יחסי מין עם חדירה מלאה עם פניה לסקסולוג/ית שיוכל גם לסייע בענין החשק המיני של בעלך.
    רשימת הסקסולוגים המוסמכים נמצאת באתר שך איט"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו