מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה טרייה ללא מיןמבולבלת30/11/2016
הי,
אני נשואה כמעט 4 חודשים, התחתנתי בתולה ויש לנו קשיים עד עכשיו. הוא לא מצליח לחדור באופן מלא מפני שמאוד כואב לי אבל בכל מקרה אנחנו היינו מצליחים לעשות משהו. העניין הוא שהוא לא כל כך רוצה כמעט חודש לא קיימנו יחסים. הוא מתרץ זאת בזה שאנחנו מתווכחים מדי פעם (עכשיו הרבה פחות לעומת החודש הראשון ביחד) וזה מוריד לו. אבל גם אם אנחנו לא רבים שבועיים עדיין הוא לא מנסה כלום. בהתחלה ניסיתי ליום, לרמוז ואפילו אמרתי לו בגלוי אבל הוא כל הזמן אומר שבגלל שהיינו רבים אז זה מוריד לו (אציין שלא מדובר בריבים של זריקת צלחות וטריקת דלתות, ויכוחים רגילים שבכל מקרה הוא מגיב דרמטי לזה)...השאלה שלי אם זאת התנהגות של גבר נורמלי? זה תקין או שיש לו בעיה? אני מתביישת לדבר על זה עם חברות. תודה ראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשואה טריה
רות בן-ציון שכטר30/11/2016שלום לך
את מציגה שני קשיים. הראשון קיום יחסי מין עם חדירה. הקושי השני קושי לקיים אינטימיות ויחסי מין משום שבעלך מסרב.
שני הקשיים קשורים האחד בשני ונכון יהיה לפתור אותם אצל בעל/ת מקצוע.
ניתן לפתור את הקושי של יחסי מין עם חדירה מלאה עם פניה לסקסולוג/ית שיוכל גם לסייע בענין החשק המיני של בעלך.
רשימת הסקסולוגים המוסמכים נמצאת באתר שך איט"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)