גמירה ממין אורלי ומציצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה ממין אורלי ומציצה
    אנונימית
    17/12/2016

אני מסתבר מגיעה להשפרצות.אני גומרת מלא ומגיעה לאורגזמות מלאות ע"י הפרטנר הנוכחי . אני מרגישה שכשהוא יורד לי.מענג אותי בטירוף הוא גם מוצץ ובולע .אין לי תלונות כי זה מטריף אותי ומדהים התחושת מציצה. אבל האם הגיוני שהוא באמת בולע ממני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה ממין אורלי ומציצה

הוספת תגובה

• מין אורלי

ד``ר דניאל וטלמן
    17/12/2016

בהחלט הגיוני שהוא גם בולע (את גם יכולה לשאול אותו, זה יכול להיות מדליק) יש גברים ונשים של שמאוד מדליק אותם לבלוע את ההפרשות של בן/ת הזוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לשאול?

אנונימית
    17/12/2016

איך שואלים שזה ישמע מדליק? בסוף הסקס אני תמיד אומרת לו בטון שובבי שהוא משוגע ומטורף. והוא טוען שאני המשוגעת.. זה ממש מדליק אותם הרטבות? הוא נהנה מיזה בטירוף. ידעתי שאני יכולה להגיע לאורגזמות מטורפות אבל הוא הראשון שגילה לי עד כמה..! אז איך שואלים? איך פותחים את זה? אנחנו רק מכירים חודש. לא יוצאים בהגדרה מסויימת.. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך שואלים

ד``ר דניאל וטלמן
    17/12/2016

את יכולה לומר לו מיד אחרי הסקס שזה מחרמן אותך כל כך מה שהוא עושה ואך שהוא עושה וממש מחרמן אותך שהוא "שותה" אותך ומכניס אותך לתוכו.. לפי אך שהוא יגיב תדעי אם הוא בולע או לא ובשלב הזה כבר אפשר לשאול או שכבר תדעי ולא תצטרכי לשאול ישירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה

אנונימית
    17/12/2016

אוקיי תודה רבה! אני אשאל ! תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו