מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן הזוג לא מצליח לתפקד מיניתליטל17/01/2017
רציתי לשאול שאלה בעלי בן 32 ועד לפני שנה וחצי היה בתול לימדתי אותו לאט לאט מה צריך לעשות הבעיה היא שהוא כל הזמן מתרגש (גם שנתתי לו תחושה שאין לו ממה להתרגש) כמו למשל הדלקתי נרות בחדר שמתי מוזיקה נעימה ברקע שיחקתי איתו משחקים מקדימים הכל כדי שהשתחרר הבעיה היא שבמשך שנה וחצי הוא לא מצליח לעשות איתי סקס כמו שצריך או שנופל לו לגמרי או שלא עומד לו בכלל או שברגע שהוא חודר אלי נופל לו...
אני יודעת שהיתה לו בעבר בעיה בביטחון כי הוא היה שמן מאוד אבל היום הוא כבר הרבה פחות ותמיד מפרגנים לו כמה הוא נראה ממש טוב.
הוא סגור!!! ניסיתי לעזור לו אבל מהבושה הוא לא מוכן לקבל עזרה מקצועית ואני כבר לא יודעת מה לעשות...
מה ניתן לעשות כדי לעזור לו? כולם במשפחה כבר חודרים לנו לנשמה לגבי ילדים אבל אני לא מסוגלת לספר שאנחנו לא מצליחים לתפקד מיני אשמח לעזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בתפקוד המיני
ד``ר דניאל וטלמן17/01/2017נראה שמדובר ב"חרדת ביצוע" כאשר התרגשות וחוסר הביטחון והמיומנות המינית תורמים ללחץ וחרדה שפוגעת ביכולת הזקפה.
ממליץ לפנות לטיפול מיני כדי לברר את הנושא ולטפל.
יש אפשרות (פחות מומלצת) לפנות לרופא המשפחה ולקבל מרשם לתרופה המשפרת את הזקפה ושימורה תוך כדי מין (ויאגרה,סיאליס, לויטרה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)