בן הזוג לא מצליח לתפקד מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן הזוג לא מצליח לתפקד מינית
    ליטל
    17/01/2017

רציתי לשאול שאלה בעלי בן 32 ועד לפני שנה וחצי היה בתול לימדתי אותו לאט לאט מה צריך לעשות הבעיה היא שהוא כל הזמן מתרגש (גם שנתתי לו תחושה שאין לו ממה להתרגש) כמו למשל הדלקתי נרות בחדר שמתי מוזיקה נעימה ברקע שיחקתי איתו משחקים מקדימים הכל כדי שהשתחרר הבעיה היא שבמשך שנה וחצי הוא לא מצליח לעשות איתי סקס כמו שצריך או שנופל לו לגמרי או שלא עומד לו בכלל או שברגע שהוא חודר אלי נופל לו...
    אני יודעת שהיתה לו בעבר בעיה בביטחון כי הוא היה שמן מאוד אבל היום הוא כבר הרבה פחות ותמיד מפרגנים לו כמה הוא נראה ממש טוב.
    הוא סגור!!! ניסיתי לעזור לו אבל מהבושה הוא לא מוכן לקבל עזרה מקצועית ואני כבר לא יודעת מה לעשות...
    מה ניתן לעשות כדי לעזור לו? כולם במשפחה כבר חודרים לנו לנשמה לגבי ילדים אבל אני לא מסוגלת לספר שאנחנו לא מצליחים לתפקד מיני אשמח לעזרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה בתפקוד המיני

ד``ר דניאל וטלמן
    17/01/2017

נראה שמדובר ב"חרדת ביצוע" כאשר התרגשות וחוסר הביטחון והמיומנות המינית תורמים ללחץ וחרדה שפוגעת ביכולת הזקפה.
    ממליץ לפנות לטיפול מיני כדי לברר את הנושא ולטפל.
    יש אפשרות (פחות מומלצת) לפנות לרופא המשפחה ולקבל מרשם לתרופה המשפרת את הזקפה ושימורה תוך כדי מין (ויאגרה,סיאליס, לויטרה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו