חוסר פירגון מישום מה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר פירגון מישום מה?
    יפעת
    18/01/2017

ישנו גבר אחד נשוי (גם אני נשואה) הוא מיודד עם בעלי. כשרואה אותי הוא מנסה כאילו לחזר אחרי, מחמיא לי וכדו' (אני לא משתפת פעולה כלל וכלל..). בעלי הוא חבר וואטצאפ איתו, ובעלי לתומו שלח לו קטע וידיאו איך שאני מנגנת בקונצרט מרוב שהוא התלהב. הרגיש צורך לשתף אותו. הגבר ההוא הוא לא נוהג להגיב לו על הוואטצאפים שבעלי שולח לו כנראה מחוסר זמן, בעלי רגיל לזה ולא מצפה שיגיב, אך התפלאנו מאד שהפעם כששלח לו וואטצאפ שונה, שאני מנגנת, הוא לא הגיב על כך מאומה. מה יכול להיות לדעתך הסיבה? לפחות היה כותב מטעמי נימוס: יפה מאד, או : כל הכבוד. אך לא להגיב כלום?!, האם היה חייב להגיב הפעם או כהרגלו להתעלם. אני שואלת זאת פשוט מסקרנות... תודה על התגובה שאקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר פירגון מישום מה?

הוספת תגובה

• תגובה להודעה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/01/2017

או שלא היה לו זמן, אן שלא ידע מה לומר וחשש שתגובתו לא תהיה הולמת ויתכן שפשוט לא רצה להגיב. יכולות להיות סיבות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כתגובה

יפעת
    18/01/2017

יתכן ולא רצה אפילו להחמיא בכדי שבעלי לא יחשוד?? כי שמתי לב כשבעלי לא נוכח לצידי, כשהוא פוגש אותי ברחוב, הוא מתנהג כמחזר וליד בעלי הוא כמו ילד טוב ירושלים. לפי דעתך למרות הכל היה צריך להגיב??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/01/2017

הוא בחר שלא להגיב. לא ברור מדוע. לך ברור שיש לו עניין בך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו