גבר שהתחיל קשר זוגי בגיל 40

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבר שהתחיל קשר זוגי בגיל 40
    ייבגניה
    11/02/2017

שלום! אני אישה בת 35 גרושה עם שני ילדים, כאת בקשר עם גבר בן 45. יש לציין שאנו בקשר כבר 4 וחצי שנים. אני הראשונה שלו גם מבחינה חברתית וגם מבחינה מינית. עד גיל 40 ועד היום בן הזוג שלי גומר רק על ידי אוננות- פעם פעמיים ביום. אינו מסוגל לגמור במיטה איתי בשום דרך ואפילו לא במין אנאלי. אנחנו לא גרים ביחד אלא רק בסופי שבוע ויש לנו זמן להתגעגע אחד לשנייה. האם במצב שתיארתי יש סיכוי שאי פעם הוא יגמור איתי בדרך הרגילה במיטה?
    ועוד שאלה: לאחרונה אינו מעוניין בכלל לבצע איתי שום יחסי מין, מתנהג כאילו הוא נמצא לבד בבית ואני לא בסביבה. כשדיברתי איתו על זה הוא טוען שלא מבין למה מתנהג ככה וזה לא תלוי בו ושהוא עדיין אוהב אותי וזה לא קשור לרגשות. יש לציין שאני נראית טוב ויש לי גוף יפה ואני מושכת גברים...איך ניתן להסביר ירידה בחשק המיני בגיל כזה ואיך ניתן לעזור לו ולי כמובן, איזה בדיקות יש לבצע?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוננות וילסי מין

רות בן-ציון שכטר
    11/02/2017

שלום
    לבן זוגך נוצרו הרגלים של אוננות ולא של קיום יחסי מין בזוג
    כדי לנסות לפתור את הבעיה נכון יהיה לפנות לטיפול מיני-זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו