מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אומר אם גבר עצבני בנכוחותי ?!א16/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גבר עצבני
רות בן-ציון שכטר16/02/2017שלום
נתת מעט פרטים. כל הגברים עצבנים בנוכחותך? או שגבר מסוים? ומה קורה ביניכם?
כדי להבין מה קורה חשוב להבין את הרקע הכללי והנסיבות הספציפיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל הגברים, גבר מסויים, אנסה לפרט..
א16/02/2017יש כבר מסויים בן 40 ,( אני עוד מעט בת 27) שתנועות גופו משדרות כעס ואי שקט בקרבתי ולפעמים כשאני שואלת אותו משהו הוא לא עונה לי כאילו שהוא לא שמע וכשלפני רגע הוא דיבר איתי כרגיל (הוא עשה את זה כבר כמה פעמים..) ההכרות שלנו היא במקום הלימודים שלי אבל הוא עובד שם ואני סטודנטית, הוא מתנהג אלי בצורה לא ברורה בכלל, נניח פעם אחת ישבתי מול המחשב ופתאום הוא הגיח משום מקום והרגשתי שמישהו תופס לי את כף היד וזה היה הוא והוא כזה מישש לי את כף היד עם האצבע שלו ושאל מה נשמע ואז הלך..או שכשאני מדברת איתו הוא מתקרב אלי פיזית כזה בלי להרגיש ומסתכל לי כזה בעיניים..שמתי לב שגם פעם אחת הוא בחן לי את הרגליים, כאילו "סקר" לי את הגוף מהר כזה..וחוץ מזה הוא לא תמיד נחמד אלי ולפעמים מתעלם ממני בלי סיבה..
אשמח לדעת מה דעתך,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר עצבני..
רות בן-ציון שכטר17/02/2017התאור שלך את התנהגותו של הגבר המסוים הזה, מובנת לי כסוג של הטרדה מינית.
מכיוון שאת סטודנטית והוא עובד במקום הלימודים כדאי לך לפנות למי שממונה שם על טיפול בנטרדות מיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משוכנעת שאין אפשרות אחרת?
א17/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר עצבני..
רות בן-ציון שכטר17/02/2017להבנתי זה הענין,תשאלי לדעתן של חברות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)