מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילה ליום האהבה...סקרן14/02/2007
שלום לכל הנואפים והנואפות, לכל הנאמנים והנאמנות
שלום לכל המשועממים והמשועממות, לכל המחפשים והמחפשות
יום האהבה, ואני בכלל בקטע של תאווה של תשוקה
אבל אין ברירה אתם הנשים אוהבות את המשחקים הקטנים,
את הוורדים האדומים, את הפרלינים המתוקים
אז אין ברירה, יום האהבה, אני חייב להראות את החיבה שהיא רוצה
כן זה יום של רומנטיקה דביקה, אבל אצלי מתובלת בארוטיקה מסעירה
אצלי זה יום מלא בלהט ובתשוקה ללא שליטה, לא סתם אהבה שבשגרה
אז אני מאחל לכם/לכן גם כן יום אהבה עם הרבה סקס ותאווה,
יום עם מגעים מחממים, עם לטופים נעימים ומענגים
יום מלא בנשיקות צרפתיות, מלא בנגיעות רכות וחושניות
צאו קצת מהשגרה...
תבלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרן יקר
רונית14/02/2007יש לך יכולת כתיבה מרשימה, אתה מפנק רגיש ומתחשב.
מדוע נסיונות הבגידה הוירטואליות שלך אינן מסתדרות לי עם האופי ה"מתוק" שלך.
האם אתה עובד עלינו ובעצם אתה מנייאק בתחפושת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי חמודה..
סקרן14/02/2007אני מת על אשתי, ויש לי איתה סקס נפלא וכבר שלחתי לה היום זר ורדים ויין אדום ועוד כמה דברים.., אבל...כן אני סוג של מניאק, אני מת על נשים, אני כל הזמן אוהב לפלרטט, ואני צריך ריגושים נוספים מעבר לנישואים. יכול להיות שזה קשור גם לכך שאתן עונות לי בחזרה במשרד או במסעדה ואולי אם לא הייתן עונות למבטים שלי, למילים שלי כשאני במשרד או סתם כשאני מגיע למקום חדש. אולי אם לא הייתן תוקעות מבטים, אז הייתי פחות מנסה, פחות רוצה, פחות מרגיש טוב עם עצמי...ואני לא מתכוון לפה, כי פה זה באמת לא נורא, פה לא רואים ויודעים מי אני... פה זה מתחיל ונגמר בכתיבה...בכל מקרה שלא תביני אני לא מתבכיין ומתלונן עליכן, זה כנראה טבוע בי..את מבינה? את כנראה צודקת אני סוג של מניאק, אבל אין לי שליטה על זה, וזה לא בגלל אשתי, אני לא כמו האחרים שיספר כמה רע לי בבית וכמה אשתי שכחה אותי, כי היא לא! לא היא, ולא אני. אבל זה כנראה הפאק שלי, המגרעה שלי, אני מודה, יש לי יצר חזק, ולא, לא מדובר בייצר של סתם לגמור ולהתפרק, אלא בחשק לפנק ולענג. מה אני יכול לעשות ...הנשמה שלי אוהבת הרפתקאות, היא סקרנית, ורוצה לחוות עוד חוויות, אני עדיין צעיר, וצריך עוד זכרונות, ואני לא מדבר על טיולים אלא על עינוגים..אבל לפחות אני גורם לאשתי אושר, אני מפנק אותה ומענג אותה, וכן מאוד אוהב אותה, ומדגיש את זה בפניה ונותן לה להרגיש כמו נסיכה...וגם אם אני בוגד וגם אם לא (ואני לא אמרתי שכן) אני תמיד, אבל תמיד מתחת לכנפיה, מתחת לסדיניה,תמיד ישן במיטה החמה שלה, שלנו בעצם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך
אישה15/02/2007כך זה גם היה אצלי אתמול.....יום האהבה ....U know
רומנטיקה בבית,
אירוטיקה מחוץ לבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את השילוב...
סקרן15/02/2007אהבתי את הערבוב...רומנטיקה בבית, אירוטיקה מחוץ לבית...יפה לך, שילוב לא רע בכלל
תעשי חיים אשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני לא רק עושה חיים
אישה15/02/2007אני חיה את החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום האהבה
14/02/2007אני מצטרפת אליך סקרן יקר. גם אם היום הזה נועד בראש ובראשונה לרשתות השיווק, ליצרני הדובונים ולשוקולטרים..אני חושבת שהיום הזה טומן בחובו הזדמנות מעולה לעצור את השגרה ולהראות קצת אהבה לבן הזוג שלנו. כן, כן, לבן הזוג החוקי - זה שהיה איתנו בתקופות הכי קשות, זה שמחזיק לנו את היד כשאנחנו חולים, זה שיאהב אותנו גם כשנהיה זקנים ומדוללים...כי לו באמת מגיע. אז צריך להתגבר על הצרבת שמעניקה לנו הרומנטיקה הקיטשית ולתת למישהו שלנו להרגיש מיוחד היום. בכלל אני חושבת שאחת לשנה זה מעט מידי, צריך להגדיר יום כזה אחת לחודש.
יום אהבה שמח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)