מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זאת התמכרות לפורנו?עופרי28/02/2017
שלום,
יש לנו חבר שהתחיל לשלוח סרטי פרונו בוואטאפ.
בהתחלה זה היה פעם בכמה ימים וזה הפך לסיוט.
הוא פתח קבוצה יעודית רק לגברים שבחבורה וצרף עוד שלא קשורים לחבורה. הכמות סרטים שהוא שלך היא בעיני עצומה. בשש בבוקר. בעשר,בצהריים ,בחמש ,בשבע בערב וחצות וכו׳ כל פעם 4-6 סרטים.
זה כבר הפך למטרד ! בעלי כתב לו שהוא יוצא מהקבוצה ויצא. הוא ישר כתב לו בפרטי שהוא לא חבר! ושהוא ישלח לו סרטים בפרטי.
למחרת אכן התחילו להגיע סרטים בפרטי.
בכל שעה אפשרית.
בעלי כתב לו שיפסיק ( לי זה מאוד מפריע שמישהו נכנס לחיינו האינטימיים ולנו כבר אין בחירה )
הבחור הפסיק את הכמות אבל לא הפסיק לשלח!
בעלי דיבר איתי וביקש שיפסיק.
אבל לצערי הוא לא מבין וממשיך לשלוח בשש בבוקר. בצהרים ובערב.
האם זה כבר התמכרות?
בעלי חושב שזה סתם בצחוקים ושזה לא התמכרות וזה בשליטה.
איך מפסיקים את הסיוט הזה ? כבר זה פוגע לנו בזוגיות.
אשמח לעצה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטי פורנו בשטפון
רות בן-ציון שכטר28/02/2017שלום
השאלה היא מה קורה לחברות שלכם , כאשר חבר פולש לחיים שלכם ברגל גסה...
אפשר לחסום אותו גם בפרטי
ואפשר כמובן לנהל איתו שיחה חד משמעית שבעלך לא מעונין בסרטים
ההגזמה הזו לא נתפסת בעיני כצחוק אלא כאובססיה וההתנהלות כולה לא מותאמת ומוגזמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שטף פרונו
עופאי28/02/2017אנחנו חבורה של 5 זוגות.
בעלי לא מעוניין לצאת מהחבורה ולהפסיק את הקשר איתו.
( אנו מטיילים כלם ביחד בסו״פש )
אנחנו יודעים שעוד חבר ביקש ממנו להפסיק לשלוח לו.
אני לא שאלתי את הנשים האחרות מה קורה אצלן.
( לא ענייני ) חשוב ההרגשה שלנו כזוג ולי זה לא מתאים. מצד שני אני לא רוצה לפרק את החבורה או לספר לאישתו.
אבל כן מעוניינת שיפסיק ויעזוב אותנו.
לא הצלחתי להסביר לבעלי שזה כבר התמכרות ולמה זה לא בריא למערכת יחסים תקינה וכו׳.
האם אני טועה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטפון של פורנו
רות בן-ציון שכטר01/03/2017אני ממיעה שתראי לבעלך את התגובה שלי, תחשבו ותחליטו יחד מה נכון לכם כזוג.
את צודקת שאת לא מערבת את אשתו. הענין הוא מולו ומערכת היחסים שלהם היא עניינם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך חשבתי ,תודה
עופרי01/03/2017תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)