מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר הנאה מהאינטימיות - בעיה אצלי או חוסר משיכה?אורי20/04/2017
היי
אני בן 28
ללא הרבה ניסיון מיני
לאחרונה הכרתי בחורה לקשר רציני, ואנחנו יוצאים מספר חודשים.
מכל הבחורות שהכרתי היא הכי מתאימה לי בהרבה בחינות..עד כה נדיר היה למצוא בחורה שתתאים לי
בכ"כ הרבה מובנים...ולא כאן המקום לפרט..
הזוגיות בינינו סבבה (יש גם מריבות אבל בגדול ההתאמה ביננו מחפה)... אבל יש בעיה עיקרית.
לא נהנה בכלל מהסקס....
אציין שמכל מיני סיבות בחרנו בינתיים לא לקיים סקס וגינאלי עם חדירה, אבל עשינו את שאר סוגי הסקס, אפילו מין אוראלי..
והבעיה היא שאני לא מרגיש שום התרגשות כשאני איתה.
כמובן שעומד לי ואני גומר, אבל זה לא בעיה ולא מוכיח כלום. גם מקיר אפשר ליצור זיקפה ולגמור.
מה שאני מנסה להבין זה 2 דברים:
1.אין לי הרבה ניסיון מיני כדי להבין בבירור אצל מי הבעיה - אצלי או אצלה?
יכול להיות שהיא לא מספיק מושכת ואז הבעיה אצלה, אבל יכול להיות שגם אני מטבעי קצת חסר ניסיון וגם אני טיפוס מאופק ולא הכי חם...
ואולי יש לי נטיה לעצור את עצמי מריגושים.
2.האם זה יכול להשתפר? או שזה נתון וזהו? האם יש משהו שאפשר לעשות בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה והנאה מינית
רות בן-ציון שכטר20/04/2017שלום
כל מה שכתבת יכול להיות מדויק.
בזה הענין, יש אינספור סיבות לחוסר הנאה ומיכה מינית. התשובה אינה וודאית אלא אם כן ,תפנה לבעל/ת מקצוע פסיכולוג או סקסולוג ועדיף מישהו עם שני תחומי הידע כדי לחקור ולהבין מדוע יחסי המין עד כה לא מספקים אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)