מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לגבר מיובש אחרי לידהמנחם30/04/2017
היי
אני נשוי כשלוש וחצי שנים ועכשיו נולד לי הילד השני וכבר קיבלתי הודעה שהסקס הקרוב יהיה במועד מאוחר יותר... אשמח לעיצה ופתרון אני ממש מתוסכל פשוט אני קצת יותר ם ופני הלידה היה הרבה זמן לסקס ועכשיו כלום אני כבר מתייבש ואני לא רוצה לאונן כי אנירוצה איתה .. פעם התי כן מאונן הרבה אבל כרגע אני מעדיף שלא כי שמתי לב שככה אני יותר משך אליהומתאב בה ואני לא רוצה להפסיד את זה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואים, ילדים ויחסי מין
רות בן-ציון שכטר30/04/2017שלום,
השילוב בין זוגיות, חיי מין ותינוקות /ילדים קטנים הוא שילוב מורכב.
ראשית, החשוב ביותר ומעל לכל שתשוחח עם אשתך על הענין. תנהל איתה שיחה/ דיאלוג ולא חלילה הצגת דרישות.
עובר פרק זמן בין הלידה ועד לחזרה לחיי מין. פרק הזמן הזה הוא תלוי מהלך הלידה וההריון וגם תלוי בתינוק. אם התינוק מאפשר שינה רצופה של מספר שעות בלילה וכו.
בכל מקרה, חשוב מכל לפתוח את הענין עם אישתך בכנות שהבאת כאן וכך תוכלו למצוא פתרון שיהיה נכון לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לייעוץ
מנחם30/04/2017זה קצת יותר מורכב ..החזרתי לכם מייל
מקווה שקיבלתם..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לייעוץ
מנחם30/04/2017זה קצת יותר מורכב ..החזרתי לכם מייל
מקווה שקיבלתם..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)