עזרה לגבר מיובש אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לגבר מיובש אחרי לידה
    מנחם
    30/04/2017

היי
    אני נשוי כשלוש וחצי שנים ועכשיו נולד לי הילד השני וכבר קיבלתי הודעה שהסקס הקרוב יהיה במועד מאוחר יותר... אשמח לעיצה ופתרון אני ממש מתוסכל פשוט אני קצת יותר ם ופני הלידה היה הרבה זמן לסקס ועכשיו כלום אני כבר מתייבש ואני לא רוצה לאונן כי אנירוצה איתה .. פעם התי כן מאונן הרבה אבל כרגע אני מעדיף שלא כי שמתי לב שככה אני יותר משך אליהומתאב בה ואני לא רוצה להפסיד את זה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לגבר מיובש אחרי לידה

הוספת תגובה

• נישואים, ילדים ויחסי מין

רות בן-ציון שכטר
    30/04/2017

שלום,
    השילוב בין זוגיות, חיי מין ותינוקות /ילדים קטנים הוא שילוב מורכב.
    ראשית, החשוב ביותר ומעל לכל שתשוחח עם אשתך על הענין. תנהל איתה שיחה/ דיאלוג ולא חלילה הצגת דרישות.
    עובר פרק זמן בין הלידה ועד לחזרה לחיי מין. פרק הזמן הזה הוא תלוי מהלך הלידה וההריון וגם תלוי בתינוק. אם התינוק מאפשר שינה רצופה של מספר שעות בלילה וכו.
    בכל מקרה, חשוב מכל לפתוח את הענין עם אישתך בכנות שהבאת כאן וכך תוכלו למצוא פתרון שיהיה נכון לשניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לייעוץ

מנחם
    30/04/2017

זה קצת יותר מורכב ..החזרתי לכם מייל
    מקווה שקיבלתם..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לייעוץ

מנחם
    30/04/2017

זה קצת יותר מורכב ..החזרתי לכם מייל
    מקווה שקיבלתם..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו