מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיני ירוד ואהבה גדולה מאודאנונימי25/05/2017
היי,
פונה כאן בפורום על מנת לקבל חיזוק/תשובה כיוון שהגעתי למצב הכחשה.
אני ובן זוגי יוצאים שנה וחצי, בתחילת הקשר הסקס היה הסקס הכי טוב שהיה לשנינו בחיים, משיכה מטורפת, תשוקה וחיבור מיני עמוק.
עברנו לגור יחד אחרי 5 חודשים. לפני יותר מחצי שנה שרף לי מאוד בקיום יחסי המין, הלכתי לבדיקה רפואית והייתה לי דלקת שנמשכה הרבה זמן. מאז התעורר אצלי פחד, לא רציתי לקיים יחסי מין כי פחדתי שישרוף ומאז המצב התדרדר. הרגשתי שהגלולות משפיעות עליי לרעה ושיש לי חוסר חשק מיני גבוה, הפסקתי עם הגלולות לאחרונה ואני מרגישה טיפה שינוי אבל השגרה של החוסר מיניות לא השתנתה,הבן זוג שלי מאוד מתוסכל וגם אני ושנינו ביחד לא יודעים איך לשנות את זה. אציין שיש בינינו אהבה גדולה מאוד וחברות טובה ושהחיי מין שלנו היו סוערים ומדהימים. שנינו מיניים מאוד. יש ליטופים ויש קרבה מדי פעם. אבל לא כמו שהיה. לאחרונה עוברות בי מחשבות שאולי זה לא זה? אני לא יודעת מה לעשות. אנא עצתכם. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני וכאב
ד``ר דניאל וטלמן25/05/2017מאוד שכיח מצב של כאב או צריבה בזמן חדירה ואז המין לא נעים ויחסי המין הופכים ליחסים הגורמים לכאב במקום להנאה. הדבר משפיע לרעה על הזוג.
העדר החשק כנראה נווה מהצריבה והכאב.
כנראה אתם במקום נמנע וחושש. מציע לכם לנסות להניע את המיניות שלכם ע"י התנהגות מינית מהנה לשניכם שאינה כוללת חדירה. התקדמו בעינוג הדדי כדי לבנות את ההנאה ובהמשך את התשוקה מחדש.
במידה והדברים לא מתקדמים כדי לשקול פניה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני וכאב
ד``ר דניאל וטלמן25/05/2017מאוד שכיח מצב של כאב או צריבה בזמן חדירה ואז המין לא נעים ויחסי המין הופכים ליחסים הגורמים לכאב במקום להנאה. הדבר משפיע לרעה על הזוג.
כנראה אתם במקום נמנע וחושש. מציע לכם לנסות להניע את המיניות שלכם ע"י התנהגות מינית מהנה לשניכם שאינה כוללת חדירה. התקדמו בעינוג הדדי כדי לבנות את ההנאה ובהמשך את התשוקה מחדש.
במידה והדברים לא מתקדמים כדי לשקול פניה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני וכאב
במידה והדברים לא מתקדמים כדי לשקול פניה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)