מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה בלי חשק מיניאנונימי11/08/2017
שלום
אני בן 22 ויש לי חברה בת 20. אנחנו יחד שנתיים ויש לנו קשר מדהים ממש. אנחנו כנים לגמרי אחד עם השניה ומדברים על הכל.
אנחנו מאוד שונים. אני מאוד אנרגטי, והיא לרוב מאוד עייפה...הבעיה עם זה , זה שאף פעם אין לה חשק כשהיא עייפה.
היא אומרת לי שכשאנחנו כבר בתוך זה תמיד יש לה חשק, אבל שהיא אף פעם לא תיזום כי כשהיא לא בתוך זה אין לה אף פעם חשק.
דיברנו על זה קצת והיא סיפרה לי שהיא נגעלת מאיבר המין הנשי ושהיא לא רוצה להביא ביד. היא ניסתה פעם אחת לממש כמה שניות בעידוד שלי והפסיקה מיד.
מה שקורה עכשיו זה שאני זה שיוזם תמיד, והמון פעמים היא מסרבת לי. אבל היא ביקשה שלא אפסיק ליזום.
זה יוצר אצלי הרבה תסכול לקבל "לא" כל כך הרבה פעמים ופחד אפילו ליזום מפני שהיא תייבש אותי...
היא אומרת שהיא כן מאוד נמשכת אלי פשוט שהיא לא חרמנית...וזה לא הגיוני לי.
אשמח לייעוץ, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה בלי חשק מיני המשך
אנונימי11/08/2017בנוסף לכך...היא לא ממש גומרת.
לטענתה היא תמיד מגיעה לאיזה שיא כזה..ואז נהיה לה כואב. אבל היא לא מרגישה פורקן או משהו כזה.
יכול להיות שיש שם בעיה פיזית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר אורגזמה
ד``ר דניאל וטלמן09/10/2017יש קושי בתחום הרגשי נפשי ולא גופני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני נמוך
ד``ר דניאל וטלמן09/10/2017מדובר על בעיה של פערים בחשק ובעניין המיני. יכולות להיות לכך סיבות שונות. מומלץ לפנות לאבחון וטיפול אצל מטפל/ת מיני מוסמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)