דילמה ביחסים בין ידידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה ביחסים בין ידידים
    יפעת
    18/10/2017

ישנו גבר מסויים כשפוגש אותי, תמיד מחמיא, מחזר קצת אך לא מעבר לזה, שנינו אנשים נשואים ודי מאושרים בזוגיות. כשהיינו באירוע משותף ושוחחנו, אשתו התקרבה אלינו, ואז הידיד חיבק את אשתו מול עיני ואומר לי בקול: זאת אשתי והיא הכי יפה בעולם. עניתי לו בחיוך: "כמובן"!. והמשכתי לקשקש לאחר מיכן עם אשתו ביחידות. האם הייתי צריכה להוסיף, אצל כל בעל האישה שלו הכי יפה בעולם, או מספיק עניתי לו במילה אחת: כמובן. מדוע היה צריך להכריז זאת מולי משפט זה ולחבק אותה מולי. האם כדי לרצות את אשתו שלא תחשוד שהוא מחזר אחרי נשים? האם לגרום לי לקנאה כלשהי? או לראות את תגובתי? מה הייתי אמורה לענות לו לאחר התנהגותו זו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה ביחסים בין ידידים

הוספת תגובה

• תשובה נכונה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/10/2017

ענית באופן נכון ומתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לי אליך כהמשך..

יפעת
    18/10/2017

תודה. אך מדוע לדעתך התנהג כך עם אשתו מולי? הרגשתי קצת מבוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנהגות

ד``ר דניאל וטלמן
    19/10/2017

התנהג רגיל אך מוחצן. אולי ניסה לתת מחמאה לאשתו בציבור או ניסה ליצור אפקט מולך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו