מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי בנות....תציצו רגע אחד קטן חחח!אחד חדש....05/06/2007
היי בנות...מה המצב?......
.אני חייל משוחרר בן 22 ...חמוד מאוד...אוהב סקס אמיתי עם המון תשוקה וכוח.....(תלוי במצב רוח).....אני מחפש אישה אמיתית שיודעת ורוצה סקס טוב ומשובח....שנוכל להנות ביחד......להגשים את כל הפנטזיות ושנהיה הכי סבבה אחד עם השני......
אני אוהב מאוד נשים מכל הסוגים וכל הגילאים....אני אוהב לפנק ואני ממש חמוד...(מראה לי..-חחח)
אז אם ראיתאת ההודעה ובא לך לשוחח ולהכיר קצת.....תשאירי מייל או שאני ישאיר איך שתבקשי ונוכל להכיר.....תני לזה צאנס...נתחיל בשיחה...ונראה לאן זה יתגלגל....(תלוי רק בך)
נ.ב: בקשר לשם שלי(החמקן) אני פשוט חולה על המטוס הזה!!!......
מחכה לכם בנות....אל תתביישו....חחחח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בנות........
אחד חדש....07/06/2007היי בנות...מה המצב?......
.אני חייל משוחרר בן 22 ...חמוד מאוד...אוהב סקס אמיתי עם המון תשוקה וכוח.....(תלוי במצב רוח).....אני מחפש אישה אמיתית שיודעת ורוצה סקס טוב ומשובח....שנוכל להנות ביחד......להגשים את כל הפנטזיות ושנהיה הכי סבבה אחד עם השני......
אני אוהב מאוד נשים מכל הסוגים וכל הגילאים נשים שיודעות להנות ואוהבות את החיים... שיודעות מה הן רוצות ולא מסתובבות סביב עצמם ...
.אני אוהב לפנק ואני ממש חמוד...(נראה לי..-חחח)
אז אם ראית את ההודעה ובא לך לשוחח ולהכיר קצת.....תשאירי מייל או שאני ישאיר איך שתבקשי ונוכל להכיר.....תני לזה צאנס...נתחיל בשיחה...ונראה לאן זה יתגלגל....(תלוי רק בך)
נ.ב: בקשר לשם שלי (החמקן) אני פשוט חולה על המטוס הזה!!!......
מחכה לכם בנות....אל תתביישו....חחחח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)