מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןאורית20/05/2008
שלום לכם
אני נשואה מזה שלוש שנים מכירה את בעלי סה"כ 5 שנים. חיי הנישואים שלנו טובים ויש ביננו אהבה אבל חיי המין שלנו לא ממש. בעלי קצת סגור בתחום הוא לא רוצה לעשות דברים חדשים הוא רוצה את הסטנדרטי שזה אומר האישה למטה הבעל למעלה.
בהתחלה שנתיים הראשונות היו יחסי המין שלנו מדהימים למרות הסטנדרטי ואחר כך זה ירד
אני כל הזמן מנסה לשפר בכל דרך שאפשר שאנחנו מקימים יחסי מין רוב הפעמים זה רק בשבילו אני לא מצליחה לגמור. הבנתי שמין אוראלי זה הדבר שגורם לאורגזמה האם זה נכון ? ואיך גורמים לבעל להגיע למצב הזה ???
אשמח לתשובה ועזרה כי אין לי רצון לחפש בחוץ.
חייבת להשתחרר קצת
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות במינוח
אורית20/05/2008סליחה אנאלי במקום אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר [email protected]
ירון20/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה ליגמור את צריכה לקחת את
אבי20/05/2008השליטה בידיים ולא לתת לו להכתיב לך את חיי המין,בקשר לאנאלי כל אחד ומה שהיא אוהבת זה לא "הדבר" שיגרום לך ליגמור,תגידי לו שירד לך ואת יכולה גם לעלות עליו בימקום שהוא עלייך זה מאד יעזור לך ליגמור,הכי חשוב שאל תיתני לו להכתיב ולישלוט על חיי המין שלכם את יכולה להוביל בעצמך את מה אתם עושים אל תוותרי רק למה שהוא רוצה!.מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור יחסי מין
תגובה20/05/2008דוקא לא מסכימה עם התיקון שלך - מין אוראלי הרבה יותר נפוץ ממין אנאלי, ואצל רוב מוחץ של הנשים הוא באמת מגדיל פלאים את הסיכוי לאורגזמה (כמובן שגם צריך לעשות אותו נכון), לעומת זה לא כל אשה נהנית ממין אנאלי - לפעמים הוא מבטיח כאב ולא אורגזמה.
ולפני שתלכי למין אנאלי, אני מציעה להתחיל בגיוון של תנוחות שעדיין בפתח הרגיל - כשאת מעליו, כשהוא מאחוריך וכד'. לכל תנוחה יש את היתרונות שלה, וחלק מהעניין זה לגלות מה מתאים לכם ומה עושה לכם טוב
ואולי כדאי להיעזר ביעוץ שיסייע לכם לפתוח את עצמכם לשינויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית
שלי פסטרנק כץ20/05/2008
הבהרה ---> סקס אוראלי = באמצעות הפה והלשון
סקס אנאלי = חדירה אחורית דרך פי הטבעת
אין לי מושג איפה שמעת/קראת/סיפרו לך שסקס אנאלי הוא זה שגורם לאורגזמה..
אורגזמה למי? לגבר? לאשה?
לגברים ישנה נקודת גירוי חזקה בפי הטבעת ולכן הם נהנים ממשחקים אנאלים במידה והם לא הומופוביים, נשים יכולות להנות מסקס אנאלי אבל לא זה מה שמביא לאורגזמה.
איך מביאים בן זוג לרצות משהו שהוא עדיין לא ניסה?
את יכולה לספר לו שחברה שלך שניסתה משהו מדליק וסיפרה לך וזה נראה לך מעניין לנסות,
את יכולה לתת לו לקרוא מתוך מגזין שבו מצאת את מה שמדליק אותך ולשאול לדעתו בעניין.
ואפשר גם לדבר באופן גלוי על הדברים..על כוס יין למשל..כשהפתיחות קלה יותר.
הייתי רוצה לדעת אם את מביאה את עצמך לאורגזמה כשאת לבד?
את אומרת שאת לא גומרת איתו, הוא יודע מזה? זה משהו שחשוב לו שיקרה כמו שלך חשוב?
המשיכי לעדכן,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפתח את הנושא
Aviv28/05/2008צרי קשר במייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה הדדית
konye07/06/2008אני וחברתי מקיימים תחרות מי יגמור קודם.
היא שוכבת מעלי עם הפנים לאיבר המין שלי ומוצצת לי.
אני במקביל מוצץ לה.
כמובן שאין לי שום סיכוי. אני גומר קודם ו"מפצה" אותה בליקוק חושני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)