מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה לבחירתכם06/06/2007
הייתי רוצה לאתגר אתכם ולשמוע את דעתכם - מהי הפנטזיה האחת שלכם, שהייתם בוחרים לממש?
הנה זאת שלי:
אני חולמת על הרגע שבו יבוא אלי גבר חזק, המראה שלו פחות חשוב, יותר חושב שהוא יהיה גברי וישדר עוצמה ושפשוט 'ישפיט' אותי במיטה. אחד שיהיה גם עדין ומתוק, ותוך כדי יקח אותי בחוזקה. השילוב המנצח בין עוצמה גברית ועדינות. אני לא מכירה הרבה כאלו שיוציאו אותי פסיבית במיטה, ולמצוא אחד כזה שידע איך לעשות סקס עמוק - זה די לא מציאותי מבחינתי.
עכשיו תורכם... ספרו לי הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמוך חמודתי..זו הפנטזיה שלי...
עינבר06/06/2007רק שתוסיפי את הסרט בעיניים בכניסה לחדר..לתת את התחושה של המיסתוריות..והריגוש גם כן..לדעת את מגעו אך בלי לראות אותו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם**(שכחתי להוסיף)
עינבר06/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף06/06/2007תגידי לי יא שובבה. בתור נשיאת תל אבי ומושלת עזה את לא מפחדת? את זוכרת מה קרה לשגריר שלנו באל סלבדור? חחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומי אתה חושב קשרה אותו :-))
עינבר06/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחח
אשף06/06/2007איךךךךך היתה לי הרגשה שיש לך יד בדבר..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק יד.. :-(( זה הכל רעיון שלי
עינבר06/06/2007ולמה בנרות..זה אור חלש..מחפשת בזרקורים אותו :-))..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדוליה היקרה.
אשף06/06/2007קודם כל אהלן. הרבה זמן לא שמענו ממך וחבל.
ועכשיו לעניני פנטזיה. האישה שאני מפנטז עליה היא אישה גבוהה יחסית עם שיער ארוך אבל זה רק חיצוניות. מה שחשוב לי באמת הוא המבט בתוך עיניה כאילו שהיא אומרת שהיא רוצה אותי. לא כל אחד. אותי.בגלל זה היא פה איתי. היא חייבת להיות פתוחה אבל לא גסה. פראית אבל לא מופרעת. אחת שאוהבת סקס אבל לא עם כל אחד. אחת שמוכנה להשתחרר אבל גם להסתתר. אחת שתתן לי הרגשה שבאותו רגע רק אני והיא קיימים בחדר. בחוץ לא קיים עולם. אחת שלא תשכב לי במיטה אלא שתשתף פעולה ותזרום. אחת שיודעת מה היא אוהבת לעשות ועושה את זה בהמון להט. אחת, שכשאני נותן לה את כל כולי ,תדע לקבל אותי.
נכון באדולינה יקרה. קשה מאד למצוא פרטנר מושלם לכן אנחנו מפנטזים.אני בכל אופן פגשתי רק אישה אחת בחיי שענתה על כל מה שכתבתי. אם תקראי טוב ותחברי הכל לדמות אחת יתברר לך שבעצם אני מדבר על אישה די ביישנית, די שקטה ובכל זאת כשהיא בוחרת במישהו אז היא מוכנה ללכת איתו עד הסוף.
שמישהו יקום ויגיד לי שאני דורש יותר מדי..
באדולינה . תישארי קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כאן
06/06/2007אזה לא דרישה מוגזמת. אהבתי את המבט בעיניים. לפעמים זה שווה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומי...
J'B06/06/2007אני מפנטז חופשי עכשיו... נראה מה ייצא...
אני יושב בדשא שליד הבית,והנה עוברת מישהי שאני מכיר רק משלום שלום כזה ,היא רואה אותי מנגן בגיטרה.אני מזמין אותה לשמוע ומתפתחת שיחה...שמהר מאד גולשת לסקס כמובן.השדיים שלה מאד מפתים,דשנים כאלה מבעד למחשוף.היא רואה את מבטי ולאט לאט מרחיבה את מפתח הרגליים ומבעד לחצאית מתגלות רגליה הנאות עד לקניון העמוק והמבטיח.להפתעתי התחתונים סקסיים,וכאילו מזמינים נגיעה ובדיקה.המבט שלי לשם לא מביך אותה ,להיפך היא פותחת את שפתיה בהזמנה אילמת.זה כבר יותר מידיי....אני מזמין אותה פנימה כי מתחיל להיות קריר.היא נענית כמובן והחיוך שלה מסגיר את מחשבותיה...אני מחזיק את ידה החשופה ומתחיל לטייל לאורכה עד למעלה.פיה נפתח בהזמנה ואני נענה בתשוקה.השפתיים מתקרבות לאיטן,מגששות והלשון בודקת תחילה בהיסוס ומייד מתלהטות הרגשות,הידיים חופנות את השדיים ושלה-מגששות אל בין רגליי,לופתות בעדינות,כאילו היא פורטת על מיתרי מנדולינה...אנחנו נשכבים על המיטה ומתחילה התלהטות שלא מהעולם הזה ...אני חודר אליה בתשוקה והצעקה שלה מבשרת את קריעת בתוליה!!אנחנו גומרים יחד בקריאות של תשוקה עצומה................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת אותה איתי לקרנבל בריו...
סקרן07/06/2007רוצה לקחת אותה איתי לברזיל, מחלקה ראשונה, ולזין רק אותה, ברחוב, על הטריבונה, במהלך לילות הקרנבל של ריו, לילה אחר לילה, 4 לילות רצוף, אני והיא...רוצה להושיב אותה עלי..מתבונן איך היא רוקדת לידי, והיא כל כך סקסית, מתבונן עליה מהצד, רואה כמה היא מלאת חיים, כמה היא חייה את החיים, ממצה כל רגע קטן שהם נותנים, אני יודע שהיא גדולה מהחיים..מתבונן בה, וחושק בה, היא שלי בלבד...מרים לה את החצאית הקצרה שלה, רוצה להסית את התחתון הקטן שלה, להרגיש את חום גופה, עולה מבין רגליה, להרגיש כמה היא חמה, כמה היא לחה ורטובה..ללקק אותה טיפה, ולהכין אותה לחדירה, ואז להושיב אותה עליי, לחדור אותה בקלות, לא זו לא טעות..באמצא הקרנבל, בפינה העליונה של היציע, כשמסביב המוזיקה מתנגנת, והאנשים היפים רוקדים ונהנים, אבל אני והיא לא מפריעים, אנחנו עם עצמנו מתערבבים, מזדיינים, נהנים, מביט לה בעיינים, ורואה שהיא רואה רק אותי, רק אני והיא נמצאים שם, ומסביב המוזיקה ממשיכה וכולם כל כך יפים, וכולם רוקדים ונהנים, וגם היא רוקדת עליי, היא נהנית ממני אני נהנה מלשונה, ממבטה, מרטיבותה, והיא רוחבת עליי, דוהרת, ואני גורם לה להיות זוהרת...
ואנחנו ממשכים ומזדיינים, אף אחד אנחנו לא סופרים, התשוקה שבנו בוערת, הלהבה בנו אוחזת, עד שבסוף עליי היא גומרת...
נ.ב. אתמול ושלשום הייתי בטבריה...היה כיף לא נורמלי...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן סקרן.
אשף07/06/2007לנחש למה היית בטבריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפש דגים אולי...?
עינבר07/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל 30 אולי?
אשף07/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריו?
07/06/2007יש מצב שאתה מושפע מסחלב פראי ומיקי רורק? אני רוצה לומר לך שריו זה בהחלט ולחלוטין מקום מחשמל, שעשה לי ויברציות. האמת? אני כבר חיבקתי גברים עירומים שם, ככה שהפנטזיה שלך בהחלט נראית לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מושפע מסחלב פראי...זו פשוט..
סקרן07/06/2007הפנטזיה שלי..כנראה שמושפע מהקרנבל שהיה שם השנה, יודע כמה מטורף שם בלילות הקרנבל ביציעים, יודע שאפשר לזיין שם ביציע, אף אחד לא מסתכל, כולם עסוקים בשלהם, כולם ליברלים, וחוץ מזה אנחנו לא ממש ערומים, אלא היא רוכבת עליי, עם החצאית הקצרה עליה, והחולצה הצמודה שמבליטה את שדיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשרד...
עינבר08/06/2007להיכנס למשרד לנעול את הדלת,להעיף את כל מה שעל השולחן,למשוך אותו אליי..לפתוח את מכנסיו ופשוט להכניס אותי לתוכי ..בלהט בתאוה גמורה...להרגיש את כולו בתוכי ממלא אותי...הנשימות שלנו אחד על השני ..אין צורך במילים פשוט..זיון מהיר לוהט ומטריףףף :-)) כשהבגדים עוד עלינו..רק מוסטים טיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
10/06/2007עינבר, עשית אותי חמה... ממש מטריף מה שכתבת. אהבתי בטירוף ומקווה שיתגשם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני :-))..בקרוב
עינבר10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל צוק.......
ידיד טוב10/06/2007על צוק כל שהוא בזמן השקיעה עם נוף מדהים לחבק להתנשק...
להפשיט את הבחורה המדהימה שאיתי להשכיב אותה על השק"ש לרדת לה ולאט לאט לעלות אליה אל פיה לנשק אותה בכל גופה ולחדור אליה בכל הכח בעדינות מירבית ופשוט לגרום לשנינו להנות .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא אוהב ...
ק11/06/2007להתחיל את זה בבוקר כשכולם בעבודה, על השיש במטבח מול החלון . לרדת לה בלהט. לראות אותה מתפתלת ומתמתחת מעונג. ואז לקחת אותה לספה בסלון להושיב אותה עליי ולהזדיין בפראות חסרת גבולות בלי הפסקות ובלי ספקות עד שלשנינו לא ישאר כוח לעמוד על הרגליים. להתאושש לעשות את זה שוב. פעם אחרי פעם. ללקק לה את הזיעה מהגוף לראות את גופה הרוטט מתפתל מתחתיי.רגליה עוטפות אותי חזק וידיה לשות לי את הישבן ומושכות אותי לתוכה יותר ויותר חזק. שדיה רועדות עם כל חדירה וחדירה ועיניה מביטות בי כאילו אומרות " לא . אל תפסיק. תמשיך עוד . תרצה אותי. תחשוק בי .אני שלך" ונשימותיה הלוהטות צורבות לי את העור ומבעירות בי אש של תשוקה בלתי נישלטת להיות בתוכה עוד . לתת לנשמותינו להתאחד דרך אותה נקודה המאחדת אותנו באותו רגע קסום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי באדולינה
אפאצ'י11/06/2007אז ככה,
הפנטזיה שלך היא זו של כל הגברים באשר הם-הכוונה היא שתהיה אישה שתהיה מספיק אמיצה להיות זונה במיטה ולקבל בהכנעה את כל מה שהגבר שלה רוצה.
כמובן שהסיפוק הסקס והתאווה יעלו על כל דמיון יהיו הדדיים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשולש מסוכן
RAW12/06/2007השחקנים הראשיים בפנטזיה: החברה הטובה ביותר שלי ואשתי. שתיהן יחד מגלות אהבה נשית בפעם הראשונה - מלקקות, מלטפות, מוצצות אחת לשנייה, שני גופות נשיים עירומים נוגעים זה בזה, כל אחד מהם רך ומלא תשוקה, אני עוזר להן להנות האחת מהשנייה והן מביאות אחת את השנייה לאורגזמה אדירה. ועכשו הן מתפנות אלי... ביחד הן יורדות לי, ביחד מענגות אותי, עד שאני עושה אותן אחת אחרי השנייה וגומר עם כל אחת מהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוך חמודה רק שתהייה אישה
מתמחה בצלילה10/07/2007אישה עדינה ופראית ואני אהיה עם מטפחת על העיניים והיא תוכל לעשות בי כרצונה ללא גבולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)