שאלה לבנות תענו בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות תענו בבקשה.
    יוגב
    22/05/2008

אז ככה יש לי כתם לידה על הפין בצבע חום בזקפה הוא מגיע לגודל של 1 0"מ. הוא שטוח כמו העור לא בולט או משהו.
    אני בן עשרים ואחד בתול!! יש לי פחד שאתפשט הבחורה תראה את זה ותגעל ולא תרצה לקיים יח0י מין . או בכלל אוראלי היא תברח. זה נורא עד כדי כך? מה אתן אומרות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות תענו בבקשה.

הוספת תגובה

• אין לך בכלל מה לדאוג

שואלת
    23/05/2008

כתם לידה לא מפריע ולא מגעיל
    וכשתקיים סקס אורלי אולי היא תבדוק עם הלשון לראות עם התחושה שונה מאשר במקום אחר, ואולי לא תשים לב בפעם הראשונה בכלל (אתה יודע בזמן סקס אנחנו מתרגשות ונהנות - ואין לנו כל כך זמן לחפש בעיות איפה שאין)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ממש לא משנה

23/05/2008

זה כתם קטן ולא בולט . אם בחורה תגיע איתך למיטה ותהיה חרמנית זה ממש לא יפריע לה. אתה יכול להיות רגוע לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורי

שלי פסטרנק כץ
    26/05/2008

להרבה גברים יש כתם לידה בצבע שונה על איבר המין, בחנויות הסקס יש אפילו סוגים שונים של איברי מין מסיליקון (דילדו) שעל חלקם מופיע כתם דמוי כתם לידה מקורי.

עדיין לא נתקלתי בבחורה שזה הפריע לה.

כל עוד לא תשדר מבוכה או תתנצל על כך כאילו שאתה חושב שזו בעיה היא תקבל את זה כחלק ממך.

מי יודע.. אולי זה אפילו יוסיף לך ייחוד מסויים בעיניה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו