בנות אני צרי עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנות אני צרי עזרה
    קולומבוס
    06/06/2007

אני בן 23 ועדיין בתול!!! רגע אל תברחו... זה לאשיש לי בעיה או משהו כזה. להפך אני נראה באמת טוב גוף חטוב והכל פשוט עד לא מזמן הייתי דתי וכך נוצר מצב שאני בתול.
    אני מחפש מישהיא עדינה וחמודה שתחנוך אותי בפעם הראשונה... אם נראה לך אני אשמח שתשלחי לי הודעה לאיימייל. (אני אשמח אם תוסיפי תמונה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות אני צרי עזרה

הוספת תגובה

• בתול יקר

אשף
    07/06/2007

רק שתדע שגוף חטוב ומראה טוב לא עושים כאן ממש רושם על הבנות. כל הגברים כאן טוענים שהם נראים פצצה. תשתחרר קצת אחי.. תכתוב על עצמך. מה אתה אוהב. מי מדליקה אותך. מה אתה מצפה ממנה. אם תתן למילים לזרום יכול להיות שמישהי תחליט שאתה האיש שהיא רוצה להיות איתו. הודעות סתמיות יש פה בשפע ואף אחת לא ממש מתייחסת אליהן. תהיה אמיתי. תהיה גבר. תשפיל את עצמך ותיפתח בפני הנשים בפורום. ספר על עצמך . אף אחת/אחת לא ישפוט אותך .ואל תתאכזב אם לא תמצא ,את מה שאתה מחפש, כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו