מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרשי25/05/2008
אני בן 28.יש לי חברה 6 שנים.בתחילת הקשר שכבנו ללא קונדום והכל היה נפלא.לאחרונה התחלנו לשכב עם קונדום מאחר והיא הפסיקה לקחת גלולות.ואז התחילו הבעיות.אנחנו שוכבים פעם או פעמיים בשבוע.אבל האמת שמרוב שאני לא גומר בחדירה אין לי חשק לשכב.רק אם אני שוכב עליה מאחורה אני גומר.מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוכרת
25/05/2008האמת שהיתה לי בדיוק אותה בעיה עם חבר לשעבר, ואני חזרתי לגלולות והוא חזר להנות.
אתה יכול לדבר איתה על זה, להסביר לה כמה נזק גורם לך הקונדום להנאה ולבקש שתשוב לגלולות.
כמו כן, אתם יכולים לעבור לאמצעי מניעה אחר כמו דיאפרגמה.
אם היא רוצה רק קונדום, תנסו לגוון ולעשות דברים חדשים במיטה ללא קשר לחדירה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שי
שלי פסטרנק כץ26/05/2008
אני נוטה להסכים עם באדולינה.
אגב יש גם ספוגיות למניעת הריון שהאשה אמורה להחדיר ממש לפני הסקס, יש עליהן קוטל זרע והן די פשוטות להחדרה ואינן מורגשות בכלל בזמן הסקס.
אם הקונדום לא מפריע לזקפה, אתם יכולים גם להמשיך כמו עכשיו ואחרי שהיא גומרת אתה יכול לצאת ממנה ולהפרד מהקונדום.
והיא יכולה לסיים את הפעולה בסקס אוראלי או לעשות לך ביד.. חוויה נעימה לא פחות.
מקווה שעזרנו קצת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)