מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אתם אומרים?כיפה אדומה26/05/2008
הדבר נשמע לי כמו בלוף אחד גדול
מישהו בגיל של אבא שלי שנתן לי טרמפ מהיישוב שאני גרה הסביר לי משהו שקשור להולדת ילדים הוא אומר שאין אישה שלא יכולה להכנס להריון....שאם לגבר יש איבר קטן או לאישה יש "נתיב" ארוך מדי זה מקשה על הכניסה להריון ולכן אם היא לא נכנסת להריון מהבעל היא צריכה למצוא מישהו מצויד היטב ולשכב איתו כ3 פעמים והוא לא יגמור בפנים ואז היא תכנס להריון ללא בעיה
מישהו שמע על דבר כזה אי פעם....??
דרך אגב כצפוי הוא הציע את עצמו לי למרות שאמרתי לו שאין לי בעיות להכנס להריון ואני לא מתכוונת לשכב עם גבר אחר חוצ מבעלי ......הוא אומר זה לא בשביל הנאה זה בשביל לעזור לך....יש לי אישה בשביל מה אני צריך את זה אם אני רוצה סקס אני יכול לעשות את זה עם זונה....בקיצור מה אתם אומרים? נכון בלוף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי
חמודה26/05/2008בלוף אחד גדוללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיפה אדומה
שלי פסטרנק כץ26/05/2008
אכן מדובר בבלוף.
חבל רק שלא הבהרת לו שמה שהוא עושה נחשב לחלוטין להטרדה מינית, לפחות מהשלב שבו את טוענת שאת ממש לא מעונינת והוא ממשיך בשלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לו שידחף אצבע לתחת
שני26/05/2008ושיפסיק להתנהג כאילו כל הבחורות פוסטמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)