מה אתם אומרים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אתם אומרים?
    כיפה אדומה
    26/05/2008

הדבר נשמע לי כמו בלוף אחד גדול
    מישהו בגיל של אבא שלי שנתן לי טרמפ מהיישוב שאני גרה הסביר לי משהו שקשור להולדת ילדים הוא אומר שאין אישה שלא יכולה להכנס להריון....שאם לגבר יש איבר קטן או לאישה יש "נתיב" ארוך מדי זה מקשה על הכניסה להריון ולכן אם היא לא נכנסת להריון מהבעל היא צריכה למצוא מישהו מצויד היטב ולשכב איתו כ3 פעמים והוא לא יגמור בפנים ואז היא תכנס להריון ללא בעיה
    מישהו שמע על דבר כזה אי פעם....??
    דרך אגב כצפוי הוא הציע את עצמו לי למרות שאמרתי לו שאין לי בעיות להכנס להריון ואני לא מתכוונת לשכב עם גבר אחר חוצ מבעלי ......הוא אומר זה לא בשביל הנאה זה בשביל לעזור לך....יש לי אישה בשביל מה אני צריך את זה אם אני רוצה סקס אני יכול לעשות את זה עם זונה....בקיצור מה אתם אומרים? נכון בלוף??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אתם אומרים?

הוספת תגובה

• כנסי

חמודה
    26/05/2008

בלוף אחד גדוללללללללללללל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיפה אדומה

שלי פסטרנק כץ
    26/05/2008

אכן מדובר בבלוף.

חבל רק שלא הבהרת לו שמה שהוא עושה נחשב לחלוטין להטרדה מינית, לפחות מהשלב שבו את טוענת שאת ממש לא מעונינת והוא ממשיך בשלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי לו שידחף אצבע לתחת

שני
    26/05/2008

ושיפסיק להתנהג כאילו כל הבחורות פוסטמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו