מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגדתי והתאהבתי באסורהחופש האסור29/05/2008
בגדתי בבעלי עם מישהו ששנינו מכירים טוב. מאז, והיו כמה וכמה מקרים התחושה הזו לא עוזבת אותי. אני רוצה לחזור אליה כל פעם מחדש... השותף לעברה נשוי גם הוא ומנסה בכוח להיגמל בעצמו מהתחושה האדירה הזו. אני לא רוצה להיגמל ורוצה להמשיך עוד ועוד. יש שאני חושבת שהתאהבתי בו אבל בעצם התאהבתי באני החדש שלי. פתאום בא לי כל הזמן סקס - אבל לא עם בעלי.
התחושה הזו של חופש מיני מטורף ותשוקה אדירה לא היתה מוכרת לי. אבל לצאת ממש לשוק הבשר נראה לי "בגידה" אמיתית ואולי גם קצת מתוכננת. מה שקרה בצורה טבעית ומוטרפת לא יכול לחזור מנסיונות מתוכננים. יש למישהי מישהו עיצה או עבר תהליך דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון
ירון29/05/2008צקי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם טוב לכם ביחד
רועי29/05/2008אז תיהיו ביחד
אם זה רק בגלל סקס נסי להגיע לסקס טוב גם עם בעלך
אם אינך אוהבת את בעלך יותר ואינך מעונינת לקיים איתו יחסי מין אז תתגרשו
בסך הכל חיים פעם אחת ואין שום סיבה לחיות אותם בדכאון.
תעשי מה שתחושת הבטן אומרת לך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחופש האסור
שלי פסטרנק כץ30/05/2008
הכל נשמע מרגש ומעניין ואני יודעת על הרבה אנשים שבגידה מסוג כזה גרמה להם לריגוש, להתאהבות בעצמם ומכאן להתאהבות מחודשת בבן הזוג ושיפור הקשר הזוגי.
את כותבת שהאיש הוא מכר של שניכם וזה קצת בעייתי, אפשר להבין את ההתרגשות שאת חווה כשמישהו מתרגש מנוכוחותך פתאום אחרי שנים שהיית מובנת מאליו, אבל אני מניחה שגם בעלך מרגיש מובן מאליו כרגע.. כשאת מרוגשת מאחר.
נסי למצוא את אותו ריגוש עם האיש שלך, אמנם זה נשמע קשה כשמכירים טוב כל כך אחד את השני אבל זה בהחלט אפשרי.
צאי איתו למסע קניות ונסי לבדוק אם מעניין אותו להתחדש בכמה חולצות אופנתיות, משקפי שמש חדשים או כל דבר שיגרום לך לראות בו קצת מישהו חדש.
אתם יכולים להרשם לחוג משותף, כמו טאי צ'י או כל דבר שמשלב מגע עם אנשים אחרים, אולי כשתראי שבחורות אחרות מוצאות בו עניין תוכלי לראות אותו באור חדש שיגרום לך להתאהב בו שוב.
אם את מרגישה שהקטע שמדליק אותך הוא פגישות עם גברים אחרים כדאי לשבת לשיחה ולהעלות את הנושא של יחסים פתוחים.. נכון שזה יכול ליצור רעידת אדמה קלה.. אבל עדיף רעידה על מפולת.
בכל מקרה בעניין של הבחור הראשון, את חייבת לנתק כל קשר מהסוג המיני, בשלב מסוים הוא יקלוט את זה , אם לא הוא אז האשה של החבר..ונשים בקטע הזה רק מחפשות את הנקמה המושלמת, אין ספק שאת תהיי על הכוונת שלה.
מה שלא תבחרי לעשות, שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה
דודי31/05/2008אפשר לברך אותך בברכת ברוכה הבאה למועדון -כמה שזה לא נעים לחשוב על זה אבל כמה כן נעים
הסקס והרגעים הגנובים .פרקטית את בבעיה כי טעמת מהפרי האסור וכשזה טוב אז רוצים עוד כי זה כנראה באמת טוב ומהנה לצערי ולצערך בני הזוג לא יבינו אותנו .מה שבאמת מסוכן לדעתי זה להתאהב בצד השני אולי זו התאהבות במין ובתחושה אבל בכל זאת זה משהו שמזמן לא הרגשת וזה מציף ויכול לשבש את החיים .צריך להכנס לפרופורציות ולנסות אולי מדי פעם לטעום אבל לא להתמכר (וזה ממכר) .עצה ממש טובה אין לי כי כל אחד ואחת עם הרגשות והרגישות הספציפית .אבל אם אני בדעה שחיים פעם אחת וצריך להנות .(דעה די גברית -כי אני גבר )
אז המשך מהנה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה בדיוק כמוך..
שרונה31/05/2008המקרים שלנו כ"כ דומים שזה לא יאמן. אני נמצאת במערכת יחסים כזאת כבר בערך שנה. גם לא מתוכננת, שגרמה לי לאהוב את המין מחדש ולהרגיש כ"כ סקסית עד שגברים אחרים מסתכלים עליי כל הזמן בכל מקום. התחושה הזאת מדהימה וממכרת.
אבל, היא בעייתית. אני כרגע נמצאת בצומת דרכים. פתאום בתקופה האחרונה בא לי להקיא מעצמי. הרגשתי תקופה ארוכה מאוד כמוך. חייתי מסקס לסקס. שתביני שנינו נשואים פלוס ילדים ואף אחד לא מתכוון להתגרש.
אותו מאהב לאחרונה נותן לי תחושה שכולם עושים זאת כולם בוגדים וזוהי הנורמה. וזה ממש מגעיל אותי. אני מרגישה נבזית, גועלית וחלק משוק בשר נוראי שאין לו מוסר וערכים. אני לא רוצה להיות כזאת.
לקחתי ממנו כרגע הפסקה. גם אני מכירה את אישתו ילדיו וגם הוא. אני חושבת שהמחיר שאם נתפס יהיה גבוה וקשה מנשוא. אני בשום פנים ואופן לא רוצה לעזוב את בעלי וילדיי - טוב לי במערכת המשפחתית.
שלא תביני קשה לי מאוד זוהי באמת תחושה ממכרת ובא לי להרגיש אותה שוב ושוב, וכאן נמצא הקושי הגדול- איך מוותרים על התחושה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי, אשמח לתגובתך בנושא.
שרונה31/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק את יכולה להחליט
31/05/2008מה יותר חשוב לך: סקס, להרגיש סקסית ונחשקת, תשוקה ועוד, או התא המשפחתי שבנית עם בעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי אסורים
konye07/06/2008מזה כמה חודשים אני מקיים מערכת יחסים עם אישה נשואה באושר .
הקשר בינינו מסתכם בסקס מטריף פעם בשבועיים. לדבריה, זה תורם לחזוק הקשר עם בעלה.
אין בינינו מחוייבות כלשהי אלא רק לטעום את טעם החיים. אני לא מסוגל ולא רוצה להיגמל ממנה.
אני מגיע איתה למקומות שאף אחד הגיע איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיועץ אמיתי ללא אינטרסים אישיים
elgu110/06/2008היי אני נימצא כאן רק לשם שיחות עם נשים הזקוקות לייעוץ ולא רק מיני אלא בכל התחומים(כולל כלכלי ) ואני מעיד על עצמי שזה כן עזר ועוזר לנשים .
אז אם יש לך בעיה כל שהיא בזוגיות כתבי לי ואני מבטיח לענות לך במיידי .
הייתי במיספר מערכות יחסים והן נתנו לי מימד אמיתי על מערכות יחסים ואיך הן צריכות להיתנהל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדנית
ממ11/06/2008עלמתי.את בוגדת כבר אם לא שמת לב.ועוד עם מכר שלכם.שיא החוצפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)