מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי...דולצ'ינאה15/02/2007
אני חדשה פה ואשמח לקבל סיור וירטואלי מודרך בפורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואי, סיור וירטואלי קצר...
סקרן18/02/2007אני רואה שאף אחד כאן לא לקח אותך לסיור קצר (בדולינה לא יפה, היא חדשה כאן, אפילו את לא?), אז בואי אני אהיה נחמד, ואציג לך בגדול מה הולך כאן...
מצד ימין, נמצאים הנשואים, התפוסים, הנואפים, מחפשי הריגושים, וגם אלה שמשועממים
מצד שמאל יש את הרווקים, את המנסים, את התותחים, את החרמנים, ויש גם כמה משועממים, וכמה מיואשים
במרכז נמצאות הרווקות שבעיקר באות לצפות, וכמובן יש את הנשואות שמציצות, מציעות עצות, ומתייעצות...
יש גם את עוברות האורח, שנכנסות לשניה, מכניסות מודעה, לדעתי לא ברור להן אפילו בשביל מה, ואז גוררות אחריהן שובל של פניות שבד"כ לא נענות, והן עצמן בכלל נעלמות...
אה כן, ויש גם את משביתי השמחה, שמנסים להרוס לכולם את החגיגה, עם הערות מפגרות כמו "תפסיקו לבגוד"..את יודעת כאלה שקוראים לעצמם אחד שמבין, אחד שיודע, או אחד וגם יותר, יותר מידיי צדקנות מזויפת...
בגדול אין פה יותר מידיי אקשן, אין יותר מידיי דרמות, הכל פה דיי על מיי מנוחות.. נראה אולי בהמשך אני אדליק פה קצת אש...יש פה אחד שחושב בטעות שהוא שר המוסר...
אז זהו, עכשיו אחרי הסיור הוירטואלי, יתכן שתקבלי הצעות למין אוראלי, אנאלי, ואולי יציעו לך רק בנאלי.
תבלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולצ'ינאה
ל18/02/2007הי דולצ'ינאה, אני אסביר לך ממש בקצרה, את ממש לא צריכה סיור כדי להבין מה הולך כאן.. הכל נורא ברור, תגדירי טוב טוב מה את רוצה ומחפשת (כדי שלא יהיו אי הבנות) והשאר כבר יעשו את העבודה, תקבחי המון תגובות והצעות נורא מפתות, ו..תתחילי לסנן ותזהי לא ליפול....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת מראש - עימך הסליחה!
19/02/2007הרי אני אמורה להיות הראשונה שמציעה הדרכה
אך במזל - הרי זה תקדים
לפורום יש ועדת מקבלי פנים
שהצילו אותי ממבוכה
ואכן, זה הפורום הקטן והחמים
עדיין צעיר, עדיין תמים
אמנם קצת שובב
במיוחד לעת ערב
ותמיד יש מצב
למצוא פרטנר לטרף
ולמרות הצנזורה
נהיה פה סדום ועמורה
במיוחד אם הם כאן:
ל' וידידנו הסקרן
ברוכה הבאה לפורום! אל תבהלי - רובנו אנשים נורמאליים לחלוטין. עובדים בבוקר, חוזרים הביתה בערב, מאכילים, רוחצים, מסדרים, מנקים....אבל תמיד משאירים פתח לחוויות אחרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)