שלום , עזרה בקשר לרתיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום , עזרה בקשר לרתיעה
    איתי
    01/06/2008

היי אני בן 22 ,קיימתי יחסי מין רק כמה פעמיים עם מישהי לפני בערך שנתיים , מאז לא הייתי עם אישה .. אני יוצא כרגע עם מישהי ורוצה לשכב איתה ,אני נמשך אליה , אבל יש בי משהו שפוחד או נגעל מאיבר המין הנשי .. אני לא בדיוק יודע מה הסיבה , אולי זה בגלל שההיא ששכבתי איתה הייתה מאוד רטובה , ונראה לי שגם הפות שלה היה מאוד גדול .. לעניות דעתי , עשה רושם שהיא מאוד נהנתה אבל אני לא הרגשתי שום חיכוך ,זה היה די מאכזב מבחינתי.
    הפין שלי הוא בערך 17 סנטימטר שזה ממוצע , אולי היא באמת הייתה מאוד מגורה , אני לא יודע מה הסיבה , מאז פשוט יש לי קצת טראומה אולי, בקיצור אני קצת חסר אונים תרתי משמע , לא יודע בדיוק מה לעשות .. אשמח לעזרה בנושא .
    אולי ארחיב קצת על הרתיעה , יש בזה משהו חבוי , נסתר אתה לא רואה בדיוק לאן אתה נכנס זה די מוזר לי, זה לח , לא יודע אני היחידי שיש לו בעיה עם זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום , עזרה בקשר לרתיעה

הוספת תגובה

• רתיעה

שלי פסטרנק כץ
    01/06/2008

הי איתי,

אם הבנתי נכון בקשר לחוסר האונים הכפול שלך, משמע שהדבר משפיע לך על הזקפה.. אכן?

באיבר המין הנשי אכן מסתתר עולם ומלואו.

דרכו מגיעים לעולם ילדים, וניתן לגלות בו דרכים נסתרות המובילות לעינוגיה של האשה אותה אתה אוהב.

נכון, אם החדירה אל האשה נעשית מתוך רצון לחדירה בלבד ורק על מנת להגיע לפורקן, אזי אינך מכיר את "בעלת הארמון" ולא מודע לרמת ההגיינה שלה, מה גם שאינך מאוהב ולכן הגוף מסמן לך את הרתיעה. כמובן שיש רבים שגם במצב של סקס למטרת סקס מרגישים תשוקה גדולה אל האשה וזה בגלל הערצה לנשים באשר הן.

אני מניחה שהקודמת היתה מישהי שלא אהבת במיוחד אלא השתמשת בהכרות ובקרבה ביניכם גם למטרת סקס.

עצתי לך, שוחח עם חברים טובים שנמצאים בזוגיות טובה ושאל את דעתם על הנושא, מנגד מציעה לך לגשת לסקסולוג/ית הקרוב אל מקום מגוריך לשיחה או יותר שתתן לך תמונה קצת יותר נעימה על האיבר הנפלא הזה. נכון שלכאורה הבעיה שיש לך יכולה להפתר מעצמה כשתפגוש מישהי שתתאהב בה נואשות, אך היה רצוי שהבנות שעוברות בדרך לא יפגעו מדרך הראיה ה"מעוותת" שלך ויצאו עם טראומות נרתיקיות בעתיד.

שיחה טובה עם אדם מקצועי תוכל לצבוע לך את חיי הסקס בצבע הרבה יותר ורוד.... מממ... מזכיר משהו..? ((:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

איתי
    01/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו