איך להגיב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להגיב?
    חוה
    01/06/2008

אני נשואה עשרות שנים ,אני ובעלי עובדים מחוץ לבית. ביקשתי מבעלי שיקדיש לי דקה אחת ביום ושירים אלי טלפון לעבודה, לדרוש בשלומי, לגלות התעניינות בי, זה עושה לי טוב וזה חלק מחיזור וכד', הוא לא עושה זאת בטענה: ש"שוכח" שאחרים בעבודה מסיחים את דעתו באותו רגע שרוצה להרים טלפון אלי וכו'. הוא לא נותן לי להרגיש שאני בחשיבות עליונה אצלו רק במקום האחרון. וכשאני ארמתי מיוזמתי טלפון אליו, מה ענה לי? "תרימי אלי טלפון רק למקרים דחופים בלבד". אני מאד מאד נפגעתי, מרגישה כאילו מתרחק ממני, ושאחרים יותר חשובים לו ממני. אמרתי לו וציינתי שאני נשבעת שיותר לא ארים אליו טלפון לעבודה רק למקרים דחופים ביותר. ושהוא גורם לי ריחוק. הוא כל הזמן חוזר ואומר: שלא עושה זאת בכוונה. אני מאד פגועה. האם פגיעתי מוצדקת או מוגזמת ואיך לנהוג?? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להגיב?

הוספת תגובה

• תגובה מוגזמת לחלוטין

שואלת
    01/06/2008

אני מאד אוהבת את בעלי, אבל כשאני בעבודה אני עסוקה בעבודה ולפעמים אפילו שוכחת לעשות טלפון של משהו שמאד חשוב לי לסדר. מתארת לעצמי שאצלו זה אותו דבר. האם את רוצה להפוך אצלו למטרד? לעוד משהו שהוא צריך להיות כל הזמן לחוץ לזכור לבצע?
    וכשאת מתקשרת אליו והוא בדיוק בדיון עם אנשים איך את בדיוק רוצה שהוא יגיב?
    אצלי בני המשפחה מתקשרים רק לדברים חשובים, ואז באמת אני תמיד מרימה, ומי שעובד אתי יודע שאפילו בישיבות הכי חשובות אני מרימה כשזה הבעל או הילדים - אבל זה לא לשיחות נפש. אני שואלת "דחוף?" ואם לא - אני סוגרת.
    את האהבה והקשר ביניכם אפשר לטפח בשעות הפנאי - תשבו ותדברו, תצאו לעשות דברים ביחד, תקיימו יחסי מין לפעמים. ואז שיחת הטלפון הזו ממש לא חשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להגיב

שלי פסטרנק כץ
    01/06/2008

הי חוה,

אני יכולה להבין אותך כשנפגעת מתגובתו כשהתקשרת, העניין הוא שאכן לפעמים כשאנחנו עסוקים מאוד, שיחות עם אנשים (אפילו קרובים ביותר) יכולים להוציא אותנו מהריכוז.

אולי באמת בזמן העבודה בעלך לא מצליח להתפנות לרגעים של תשומת לב ואהבה, אך האם בבית הוא כן מתפנה? אני חושבת שזו השאלה שאת צריכה לשאול.

אם בבית הוא מתפקד כמאהב טוב, משוחח איתך, משתף אותך בחוויות ואתם מגיעים לרגעי אינטימיות טובה, את יכולה לוותר על שיחות הטלפון היומיות או לפחות לא לדרוש ממנו להתקשר כדי לא לגרום לו לחוש מחוייבות. אין כמו לקבל שיחה ממישהו שהתקשר כי התגעגע ולא כי היה רשום לו ביומן שעליו לבצע את השיחה.

את יכולה לשלוח לו באמצע היום הודעת SMS מדליקה בסגנון " סתם רציתי שתדע כמה אני אוהבת אותך" או אפילו משהו סקסי בסגנון "אולי תגיע מוקדם הערב.. מחכה לפנק אותך..במיטה"

קצת יצירתיות גם במיטה תוכל להוסיף.. קני שמן מתחמם ועסי את גופו לאור נרות..
    חממי שוקולד איכותי עד שימס, קחי מכחול עדין וציירי על גבו ולקקי.

צאו לטבע בימים חופשיים, קחו ערכת קפה ושבו לפיקניק באמצע היום סתם ככה בשביל החברות.

אחרי כמה פעמים שבהם תחוו יחד רגעים איכותיים תופתעי לגלות שיחת טלפון באמצע היום מהאיש שלך שפשוט נזכר לרגע... והתגעגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי את צריכה לבחון את הקשר

01/06/2008

על פי דברים נוספים.

ללא ספק זה שהוא מתעקש שלא תתקשרי אלא רק במקרים דחופים זה לא יפה!

אפילו אם הוא עסוק, בשביל האהבה הגדולה שלו בחיים צריך להיות לו זמן, ולא רק זה, הוא צריך ממש לאהוב את זה, שיחת טלפון כזו ביום צריכה לתת לו להרגיש מה שאת מרגישה. כיף, אהבה, קירבה, לתת לו אנרגיה חיובית להמשך היום בעבודה ועוד.

לדעתי את צריכה לבחון היטב את הקשר שלכם בדברים אחרים. איך היחס שלו אליך חוץ מהקטע עם הטלפון. האם אתם נהנים ביחד, האם הקשר שלכם טוב, האם אתם שוכבים בתדירות מספקת ועוד.

אם כן, אז הטלפונים בלבד לא צריכים להדאיג אותך, אם לא, יש מקום לשפר את הקשר, אולי ללכת לייעוץ.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו