מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלירטוטים בעבודהמיטל03/06/2008
היי, אני בת 27 נשואה כ 4 שנים. לאחרונה שמתי לב כי התחיל להתפתח ביני לבין מישהו בעבודה משהו. כלומר יש בינינו מבטים מרמזים וכימייה מטורפת. לא עשינו שום דבר כמובן, אבל אני חייבת להגיד שבא לי עליו בטירוף. עליי לציין כי מעולם לא בגדתי בבעלי למרות שחשבתי על כך רבות...איך זה יקרה ומתי...אוסיף כי בעלי בעל טוב אבל איש קריירה , מאוד עסוק בעבודתו ולא מקדיש בכלל זמן לזוגיות.
בנוסף להכל אני גם בהריון... ולאחרונה מרגישה חרמנית מתמיד.(נראה לי שאלו ההרומונים....)
מה לעשות? איך להפסיק לחשוב עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרי קשר מיטל
ירון03/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלירטוטים
שלי פסטרנק כץ04/06/2008
הי מיטל,
פלירטורים במקום העבודה הם משאב תשוקתי נפלא ונעים במיוחד..
הם גורמים לך לרצות להגיע לעבודה, לבחור את הבגדים בקפידה, לשמור מראה מטופח ועוד.
נשים בהריון מצטיירות (די בצדק) כסקסיות מאוד וכנראה שזה עובד נפלא גם על הבחור שעובד מולך.
את כותבת שחשבת הרבה על בגידה בבעלך.. ואני יכולה להרגיע אותך ולספר לך שזו פנטזיה די שכיחה, כמו אצל גברים גם אצל נשים.
בעיקר עכשיו כשאת זקוקה לתשומת לב ומקבלת אותה בעבודה ולא מבן זוגך שעסוק מדי בקריירה.
ראי תשובתי לנשים הקודמות בעניני פלירטוט.. הכל יכול להיות מאוד קסום אירוטי וסקסי, את יכולה לשאוב את התשוקה מהפנטזיה על הבחור מהעבודה ולממש את הסקס עם בן הזוג.
חשוב שתשתפי את בן זוגך בתשוקה החדשה שלך בזמן ההריון.. קשה לי להאמין שהוא יתנגד לסקס איתך, אלא אם כן את לא נמשכת אליו.
איך להפסיק לחשוב עליו?
זה לא פשוט כי אתם מתראים מדי יום אבל אם תקבלי תשומת לב מבעלך פחות תזדקקי לחיזוקים בעבודה. חשוב מאוד לשוחח על הדברים ולספר לו על הצורך בתשומת הלב שלו, כיוון שאחרי שתלדי הפערים רק יגדלו.. זה יהיה מתכון מושלם לחוסר קשורת ביניכםן שיוביל גם לבגידות דו צדדיות וחבל.
ואשר לבחור.. מותר לך לפרטט ולהנות מתשומת הלב.. לא מציעה לך להכנס להרפתקאה שעלולה לשאוב אותך למקום שלא התכוונת להגיע אליו.. שלא תאבדי בסוף גם את מקום העבודה בגלל שיהיה לך לא נעים לעבוד מולו בסוף הרומן.
סקס בהריון יכול להביא אותך לגבהים חדשים, שווה לקבוע עם בן הזוג חופשה קצרה של יומיים אפילו של פינוקים ואינטימיות מפנקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל אם כבר את בוחרת לבגוד בבעלך
שני04/06/2008אז למה עכשיו כשאת בהיריון? חכי עם זה. למה לסבך את ההיריון????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)