מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום חדש כאןממגנט מדוזות17/02/2007
שלום לכם אני חדש
נתקלתי בפורום הזה אתמול טעות
אני נשוי בן 31 מתא
מחפש את הריגוש
את הדבר שנשחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה בדיוק עשית למדוזות?
19/02/2007אתה מאוד צעיר בשביל לאבד את הריגוש....מה קרה?
אגב, אני אגלה לך סוד: אין מה לחפש אותו - הוא נמצא בדיוק במקום בו השארת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיודע היכן נמצא הריגוש
ממגנט מדוזות20/02/2007ראשית תודה לך על המענה
אך אני ואישתי ביחד מעל 5 שנים
אני לפני כם הייתי רווק הולל עבדתי גם בעבודת לילה ככה ש....(יפה השתיקה)
כל אותו זמן לא חשבתי על להביט
או לחשוב
בעבודה הייתי מביט רואה ומתרגש בבית
אך השגרה נכנסה גם לזה
ולפעמים כדי להנות מן התמונה יש צורך ללכת קצת רחוק והצידה ואז להנות מן הנוף מחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט יפה
מיכל21/02/2007"בשביל ליהנות מהתמונה צריך להתרחק"...גרמת לי לחשוב על דברים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
ממגנט מדוזות21/02/2007רק שאת הזכות למשפט זה אין לי
למדתי אותו ממשהו חכם
ואם זה עזר לך במשהו מיכל אחלה
העונג שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגוש
מיקו21/02/2007גם לקפוץ מעזריאלי ירגש אותך יותר מזיקפת בוקר חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)