מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמשך למבוגרות...מה לעשותDDC04/06/2008
אני בן 24, נראה טוב, נמשך למבוגרות ממני...30+
מה לעשות? זה נורמלי?
האם להגשים את זה? זה יעזור?
איך אמצא אשה שתרצה? אני ביישן
מה עושים!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז תתחיל איתן
04/06/2008ראשית, זה נורמלי לגמרי להימשך למבוגרות. אתה יכול להיות רגוע לחלוטין בנושא.
שנית, מאחר שזו "סטיה" לא "קשה" אתה יכול להגשים אותה דיי בקלות. לדעתי אם תגשים את זה, זה אולי כן יכול לעזור לך כי גם תהנה וגם תוכל להשוות את זה לצעירות ותבין מה אתה יותר אוהב.
שלישית, למצוא אישה זה פשוט מאוד. אתה פשוט צריך לצאת מהביישנות! אתה יכול להתחיל עם נשים בגיל 30+ בכל מקום - בסופר, ברחוב, בפאב, באינטרנט ועוד. אני בטוחה שבשביל בחור צעיר כמוך זה ממש מרתיע לגשת למבוגרת ולהתחיל איתה, אבל אם תנסה את זה אתה תתפלא מהתגובות. במקרה הטוב בחורה שתתחיל איתה תצא איתך, ובמקרה הרע, היא תגיד לך שאתה ממש חמוד ושהעלת לה את האגו ותסרב בחיוך. בכל מקרה לא תפסיד.
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)