מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודותייך התקבלו בשמחה- תהי חכמהאחד וגם יותר17/02/2007
--משום מה איני יכול להגיב במקום של התגובה שלך--
--מקווה שהנהלת הפורום לא חוסמת אותי--נקווה---
* * *
תודותייך התקבלו בשמחה-
תהי חכמה ואל תתפתי
לכולן/ם בא סקס מטורף וכו'
זה לא שווה..........
הרגשת הליכלוך של לפני (וחלילה) של אחרי
הרגשת הלחץ הנפשי הרובץ מכל הקטע של בגידה
זה פשוט לא משתלם,
וזה יכולהוציא אדם מדעתו
ומתי הלחץ יפסק - כשתחליטי שאין מצב, שזה לא שייך לך בכלל.
או אז תהי מאוד שמחה בחלקך- וזה הכי הכי כייף!
הכרתי כמה נשים שאשלו עצמן- וכאילו חשבו שהן הולכות להיות נאהבות,
מוערכות וכו' ע"י בן זוג שהציע להן וקנה אותן במילים ושיחות.
הרומן של אחת מהן נגמר אחרי הפגישה הראשונה (שהיה במיטה)
היא לא מצליחה עד היום להשתקם ולשקם את הזוגיות שלה, ובעלה בכלל לא מודע למה שעשתה.
כולן נפלו אפיים, (גם הזונות בטיבען שמוסיפות להרוס את עצמן והסובבים להן, היינו - בעל ילדים וכו)
הן נפלו אפיים
נוצלו, וחשו זולות ומלוכלכות, מאין כמותן
והתחושה לא נעלמת אחרי יום או חודשיים
מישהי העידה באוזניי שאילו ידעה כמה היא תלך לסבול אחרי "הפנטזיה" , היא לא היתה מעיזה לעשות דבר בעיניין.
אחרת אמרה לי - "שום דבר לא הולך לי מאז, לא בבית ולא בעבודה- ממש קללה "
שלישית אמרה- "שהיא מביטה בעיניי ילדיה דמעות עולות בה כי חשה שהיא כלכך התרחקה מהם בגלל הבגידה "
וכו' וכו'
ומה שמציגים כאן - כאילו ישנה לגיטימיות לבגוד וכל זאת בשם תירוצים משונים ומוזרים
(חיים רק פעם אחת- זו הפנטזיה שלי- ועוד קלישאות זולות ולא חכמות במיוחד והכי טיפשה שבשם האהבה אפשר לבגוד באהבת הבן זוג, הילדים, ובך עצמך )
הרי שהכל הוא שקר וכזב אמיתי.
שקר וכזב- סבל ועינוי- של חודשים ושנים- והכל במחיר רגע של הנאה.
מה אני אגיד לך---- חכמות הזהירות שלא קונות את זה.
מי שרוצה להיות שמח -- שידאג לשמחה שלו -- וילך ישר- י ש ר !!
כי סופו של דבר- חוק הוא בעולם- שאין הגנב יכול להנות מגנבתו
ויתרה מזה שהוא גם (בנוסף) בא על דינו.
הכי שמח להיות נקי.
כל טוב לכולן/ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד וגם יותר
19/02/2007למה שננסה לחסום אותך?
להיפך....אנחנו אוהבים אחד , וגם יותר!
רק משאלה אחת לי: תלמד לשרשר הודעות.
מאמץ קטן בשבילך, אושר גדול בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשאול אותך....
שירה19/02/2007ראשית כל אין ספק ששכנעת אותי, אני בטוח לא בנויה נפשית להתמודד עם לחץ כזה ובוודאי שאני לא מתכוונת להרוס את מה שבניתי, למרות שהמחשבות בעניין מטרידות אותי מאוד אך בין לבצע ובין מחשבות - המרחק גדול.
רציתי לשאול מהיכן הידע הרב בעניין, האם חווית בגידה? האם נשים נפתחות בפנייך עד כדי כך? או האם את הידע צברת אך ורק מהפורום?
מי אתה? נשוי? ילדים? אני סתם סקרנית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)