מצלמת סקס והתמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצלמת סקס והתמכרות
    יונתן
    08/06/2008

הי, אני בחור בן 24, בקשר כבר 4 שנים עם בחורה שאני אוהב מאוד. אבל יש לי שריטה, אני אוהב להכנס לצ'טים של סקס ולפנטז על סקס עם בחורות אחרות. אני מראה לבנות את עצמי במצלמה און ליין ועושה את זה די הרבה. נגיד לפחות פעם בשבוע יוצא שזה קורה כשחברה שלי לא בבית למשל.. אני מרגיש ממש מכור בצורה מסויימת ורוצה להפסיק אבל איכשהו תמיד שאני חרמן ולבד בבית אז אני מתיישב על המחשב. ואז אני נכנס לצ'טים האלה ופותח מצלמה. האם עוד אנשים מכירים את ההתמכרות הזו?

ועוד שאלה, אני גם ממש אוהב לראות פורנו באינטרנט, אני לא מספר לחברה שלי אבל כשהיא לא נמצאת ואני חרמן אני תמיד נכנס לאתרי סקס ועושה ביד. נכנסתי איתה כמה פעמים לאתרי פורנו אבל אני רואה שזה לא מדליק אותה כל הוולגריות הזו. קיצר מציק לי שאני צריך להסתיר ממנה את כל העולם הזה. הסקס שלי ושלה אגב סבבה, עושים הרבה ונהנים. עד כמה נפוצות ההתמכרויות\תחביבים האלו שפירטתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצלמת סקס והתמכרות

הוספת תגובה

• עד כמה נפוצות ההתמכרויות

11/06/2008

בנוגע להתמכרות לסרטים כחולים כמובן שזו התמכרות נפוצה ביותר, וזה בסדר - אל תרגיש שאתה לא בסדר או משהו.

בנוגע לכך שאתה נהנה להראות את עצמך לנשים זרות באינטרנט - זו התמכרות פחות נפוצה, אבל עדיין נפוצה. מאחר שאני בחורה פתוחה גם על זה לא אנזוף בך - אם אתה לא מזיק לאף אחד, והנשים שרואות אותך באינטרנט רוצות לראות, זה סבבה. אבל בכל זאת יש פה סטייה מוזרה.

את הסרטים הכחולים ואת זה שאתה מאוד אוהב סקס אתה לא צריך להסתיר מחברה שלך, את הקטע עם המצלמה, אני הייתי מסתירה ואולי גם מנסה להיגמל מהסטיה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדולינה יקירתי

שרון
    18/06/2008

סתם אחת? שחושבת שהיא מבינה? כפרה עלייך את מבינה טוב מאד. ועונה לענין. זה תמיד היה ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד' אחי אתה בסדר

שרון
    18/06/2008

כמוך יש עוד מליונים פה בארץ.רק מה פחות מודים בזה. אין שום דבר רע במה שאתה מגדיר שריטות. אם זאת שריטה אז היא שריטה בריאה. תמשיך ואל תרגיש רע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו