מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבריםאסתר10/06/2007
איזו אישה אתם מעדיפים? יוזמת במיטה שאומאת לכם איפה היא אוהבת שנוגעים בה ופראית? או מישהי שתתן לכם להוביל ומאוד עדינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטשה
ק10/06/2007הגברים מתחלקים לשניים. לגברים....ולגברים. לא יודע מה עם הגברים האחרים אבל אני מעדיף אותה פראית. דורשת . אומרת מה היא אוהבת. משתפת פעולה. אוהבת תנוחות פרועות ובכל זאת ......לא מופרעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק...
אסתר10/06/2007נניח אם היא תנשך אותך זה גם מדליק?(לא חזק כמובן) וחיבוק חזק נוגעת לך בשערות בזמן שאתה מנשק להב את הצוואר או יותר נכון ממזמז?ואת הפטמות?נוגעת לך בתחת בחושניות כשאתה מעליה?מלקקת לך את הביצים?ומוצצת אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מדלייייק
ק11/06/2007הצלחת לחרמן אותי על הבוקר. מה שתארת זו לא אישה פראית. זו אישה מושלמת. את כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני כזאת
אסתר11/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
ק11/06/2007זה מטריף לראות אישה מוצצת לי את הביצים ומלקקת לי אותם בזמן שהלשון שלי מטיילת לה בין הרגליים ומלקקת לה את הכוס הנוטף כאילו אין מחר.אני אוהב שאישה מלטפת לי את התחת. מחזיקה אותו חזק ומושכת אותו אליה כדי להרגיש את הזין שלי בתוכה יותר חזק.את אוהבת שגבר יורד לך בעדינות או שמורח לך דבש בין הרגליים וממש אוכל אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת...
אסתר11/06/2007אין לי מושג מכיוון שלא ירדו לי אף פעם לא יודעת איזה סגנון עושה לי יותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתחלה...
אשף11/06/2007זה היה נשמע לי הזוי אבל עכשיו אני מבין למה. חבל. אבל בואי לא נפרט יותר מדי בפורום לפני כל העולם. תשלחי לי מייל ל [email protected] ונדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמההתנסויות שאסור לדלג עליהן!
מייקי17/07/2007אני יכול להיות מאוד נעים ומענג בתחום הזה. צרי קשר[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
ק11/06/2007דיברנו במקום אחר. אם זאת מי שאת אז הוא עיוור או מטומטם. את חלומו של כל גבר. ואם הוא לא רואה ולא מעריך מה שיש לו אז יכול להיות שפשוט לא מגיע לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשארתי לך הודעה..
ק11/06/2007בפורום השני. מחכה לשמוע ממך. שיהיה לך יום מדליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפראית ודורשת
gizmo10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן אישי
שלומי12/06/2007באופן אישי אני אוהב את היוזמות
למרות שהדבר אמור להיות הדדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפראית
מתמחה בצלילה10/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מאוד תלוי
מנוסה11/07/2007פעם שתיזום
פעם שתתמסר
פעם שתדרוש
פעם שתתפנק
אין נוסחה קבועה
זה משתנה
זה מגוון
זה מעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי לכלוכית
אבי12/07/2007אני נראה טוב מאוד
אשמח להכיר אותך...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה חמה
ששי12/07/2007אישה שבמיטה היא שונה מאוד מאוד מינית ודורשת אפילו זנותית זה כל הכייף .
מי צריך רכה ועדינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
דנידין15/07/2007אני מעדיף אישה פראית ויוזמת ובעד שיוויון והנאה משותפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)