לא קשור למין אלא ליחסים...דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קשור למין אלא ליחסים...דחוףףף
    אלמונית
    15/06/2008

יש לי בעיה,
    יש לי חבר כבר חודשיים שעד לא מזמן היה בקשר עם בחורה מבוגרת ממנו הוא חיי איתה וכמעט התחתן, מסיבות שונות הם נפרדו. היא הייתה הבחורה היחידה שהוא אהב אי פעם בחיים היא דאגה לו תמכה בו והכל.
    לאחר פרידה ממנה הוא ניסה להחזיר אותה בכל הדרכים האפשרויות כולל לשלוח להפרחים להתקשר בלי סוף.
    חברה שלי שהיא ידידה שלו ניסתה להכיר לו המון בנות הוא לא רצה אף אחת עד שהיא הכירה לו אותי והתחלנו לצאת. הבעיה שהוא משווה בינינו עכשיו(ביני לבין האקסית") כשהוא מדבר עליה ועל מה שהיה להם ביחד הוא מדבר בגעגוע מסויים ובעצב, לחברה שלי הוא אומר שהיא הייתה מושלמת ומה שהיה לו איתה אין לו איתי כלומר ריגושים כאלה, אם זה הוא אמר שאם הייתה לו בחירה לחזור אליה או להיות איתי הוא היה בוחר בי הוא גם אומר שהוא כבר לא אוהב אותה, אבל איתי חסר לו משהו.
    אני מצידי מאוד נדלקתי עליו, ואני רוצה לעשות שהוא ישכח ממנה סופית ויהיה איתי מכל הלב ושיום אחד גם נגיע לאהבה. אני מצידי גם תומכת בו ועוזרת לו אבל עדיין אין את הריגושים האלו
    ולכן אני חייבת את היעוץ שלכם
    מה לעשות שיהיה לו טוב איתי? איך לרגש אותו, לגרום לו להתגעגע אליי (אולי לא להיפגש בכל פעם שהוא רוצה או לא להתקשר אליו כמעט?)איך לגרום לו לשכוח ממנה סופית?
    אני אודה לכם מאוד אם תענו לי זה מאוד מאוד חשוב ליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פשוט תיהי את

רועי
    15/06/2008

תדברו ותדברו הרבה תנסי להבין ממנו מה הוא אוהב ומה הוא לא אוהב וכנ"ל הוא צריך לעשות כלפייך.
    בזוגיות צריכה להיות השקעה הדדית ולכן כדאי שכל אחד מכם ידע מה חסר לשני ואם הוא יכול להעניק לשני את מה שהשני צריך מה טוב ואם לא אולי אתם לא מתאימים.
    בכל אופן תשארי את עצמך ואל תנסי להיות מישהי אחרת אם תחליטו שזה זה אז זה זה ואם לא אז לא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

שלי פסטרנק כץ
    16/06/2008

אל תתפשרי על להיות מספר 2 לעולם,
    אחרת תמיד תרגישי שאת היית ברירת מחדל של מישהו שרצה מישהי אחרת,
    אין דרך להוציא מישהי מהראש של מישהו ואין טעם, כמו שייעץ לך רועי, פשוט תהיי עצמך ואם יהיה לו טוב איתך הוא ילמד להעריך אותך וישכח מההיא ואם לא, תמשיכי בדרכך עד שיגיע האחד שאת האחת שלו.

נכון שבפועל קשה לעזוב מישהו שמדליק אותך, אבל מי שנשארת במערכת יחסים כזו היא בחורה חסרת בטחון שלא מאמינה שמגיע לה יותר, ואז באופן מאוד טבעי, היא גם לא מקבלת יותר וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל - אני הייתי בסרט הזה גם כן

שני
    17/06/2008

ותאמיני לי - תיזרקי אותו את עכשיו לפני שהוא יעשה את זה לך... הוא לעולם לא ישכח את האקסית המיתולוגית. את יודעת למה? כי הוא עדיין אוהב אותה ואת - בעיניו - משמשת כעת תחליף ולא יותר.

אז אם את מעריכה את עצמך - תמצאי מישהו שבאמת יאהב אותך ולא יעשה לך טובה שהוא איתך.

זה בדיוק מה שהיה לי. כיום אני חושבת לעצמי - מה פתאום בזבזתי את הזמן שלי והכוחות והאהבה שלי על מישהו לא ראוי שכל הזמן חשב על "ההיא". שיקפוץ לי.

אני בטוחה שלא חסר לך כלום ותמצאי מישהו יותר ראוי.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה לשאלתך קשה

18/06/2008

מה לעשות שיהיה לו טוב איתך? תהיי טובה אליו, אבל לא דביקה ושפוטה שלו. אם הוא מציע להיפגש ואת יכולה תפגשי, אם לא אז לא. תהיי עצמך. אם את ממש מתלהבת ממנו - לדעתי כדאי שתסתירי טיפה מההתלהבות.

תענגי אותו היטב במיטה. חשוב ביותר שתהיי כמה שיותר יפה בשבילו. גברים רודפי יופי.

מה שקורה ביניכם הוא דבר טבעי לחלוטין. האקסית זרקה אותו, והוא עדיין מבואס. עכשיו את הגעת ואתם ביחד. זה שיש לו מחשבות על האקסית זה טבעי והוא לא יכול להשיג אותה במילא.

תהיי את ואם הוא מהגורל שלך, אתם תהיו יחד זמן רב.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער יקירתי

שרון
    18/06/2008

אבל נראה לי שזה אבוד. לא משנה מה תמיד תהיי מספר 2. הוא לא רוצה לפגוע בך אבל אני מבטיח לך שאם ההיא רק תציץ הוא ישאיר אותך לאנחות וירוץ אליה בלי לחשוב פעמיים. רק מי שמאוהב באמת יודע איך זה. אז אם יש לך טיפת ערך עצמי תשנסי מותניים ותיפרדי ממנו. עם כל הכאב זה הדבר הנכון לעשות( לדעתי) אם את לא רוצה להיות סתם פשרה.
    בהצלחה מותק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עצה...

אלמונית
    28/06/2008

לפני כשבוע עשיתי לו ארוחה רומנטית הכנסתי ליחסים שלנו כלמיני ריגושים, מאז הארוחה הוא השתנה מאוד, קודם כל הוא נורא אהב את ההפתעה עד עכשיו הוא אומר לי שזה אחד הערבים הכי מדהימים שהיו לו, כבר כמה פעמים הוא אמר שאין בכלל מה להשוות אותי לכל האקסיות שלו ושהן כולם ביחד לא שוות אותי, היחס שלו כלפיי אחר, המבט, המילים שלו כל הזמן הוא אומר לי שאני החיים שלו שעליי הוא הכי סומך בעולם שחוץ ממני הוא לא צריך אף אחד, לפני כמה ימים איזו ידידה אחת התחילה איתו והוא העיף אותה והראה לה את התמונה שלי, עוד שבועיים יש לי יומולדת ושמעתי מהחברה שלי (זו שהכירה בינינו ) שהוא רוצה לעשות לי משהו(הוא גם סיפר לה שלאף אחת מהחברות שלו הוא לא חגג יומולדת) אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו אבל מפחדת להגיד לו את זה מאז ומתמיד היה לי פחד לחשוף רגשות, אני מפחדת לגלות שזה לא הדדי, רציתי לשאול לעצתכם האם ניתן לראות על בן הזוג אם הוא אוהב או לא כי הוא אדם מאוד מופנם הוא בקושי מגלה רגשות.. האם אני צריכה להגיד לו שאני מתאהבת בו..מה עוד אני יכולה לעשות כדי להעצים את היחס הזה שלו כלפיי... אני כל כך רוצה שהקשר שלנו יצליח ושנאהב אחד את השני.. אני מקווה שתגיבו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמה בסוף את תקבלי ממנו זמבורה

שני
    29/06/2008

הוא נשמע לי ילדותי שלא מחובר לרגשות שלו בכלל. הוא הבין שההי לא רוצה ואת נמצאת שם בשבילו כברירת מחדל. מה? בכוח את רוצה לתפוס אותו? שחררי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קי תשמעי

שרון
    02/07/2008

אם החלטת בכל זאת להילחם על הקשר ביניכם אז את צריכה המון סבלנות. לא להיפגע גם אם הוא משווה ביניכן. לא להיעלב אם הוא מדבר עליה אבל גם לא ליזום שיחה עליה. לנסות ולהרחיק אותו מכל מקום שהיה מיוחד עבורם. אני מאמין שתמצאי את שמות המקומות אצל החברה המשותפת שלכם. תתרחקו עד כמה שאפשר מחברים שהיו משותפים לו ולה. תילחמי עליו ילדה. בכל הכוח. אל תפחדי להיפצע. הפצעים יגלידו בסוף. כולנו עברנו סיפור של אהבה נכזבת . את יודעת. פרידה כואבת שאחריה אין טעם לחיות. ובכל זאת הינה אנחנו כאן. הוא יתגבר עליה בסוף. זה ענין של כימיה במוח. ואז הוא יהיה רק שלך. זה קרה בעבר וזה יקרה בעתיד ואין שום סיבה שזה לא יקרה גם לכם. ואנחנו ,ההנהלה ותושבי הפורום נחזיק לך אצבעות . גם של הרגליים. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה לכולכם...

אלמונית
    02/07/2008

ממש תודה על העצות שלכם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו