מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי
    אלמונית
    16/06/2008

איך ניתן להפחית את הכאב בעת קיום יחסים אנאליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• אני לא אוכל לעזור כי שלי ממש עבה א

מוש
    16/06/2008

אבל בתור התחלה וזילין
    וכן בן זוג עם איבר דק יכול לעזור
    כמובן גם תשוקה והתחשבות.
    את נהנית ממין אנאלי זה מה שחשוב באמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת הכאב

שלי פסטרנק כץ
    16/06/2008

רצוי להשתמש בהרבה מאוד חומר סיכה על בסיס מים,
    יש בבתי המרקחת ובפארמים למיניהם כל מיני סוגים של חומרים כאלו (ללא מרשם רופא)
    ג'ל KY הוא המפורסם שבהם.

חוץ מחומרי הסיכה חשובה לא פחות התנוחה..
    רצוי כשאת שוכבת כולך על המיטה עם כרית מתחת לאגן כדי ליצור חיכוך עם הדגדגן,
    תנוחה נוספת טובה למרות שלא הרבה יודעים עליה היא כשאת שוכבת על הגב עם הרגליים למעלה (על הכתפיים של הבחור.. או הבחורה עם הסטרפאון במקרה של לסביות)

נכון.. דורש קצת גמישו, אבל התנוחה המצויינת הזו טובה לחיכוך הדגדגן והחשוב ביותר הוא שזו התנוחה היחידה של סקס אנאלי שיש בה קשר עין עם הפרטנר.. וזה כשלעצמו מעלה את סף הגירוי ומוסיף להנאה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחת כאב?כנסי

עדי
    09/08/2008

1)מרחי את החור של פי הטבעת במעט משחה או ג'ל מעכב גמירה לגבר-זה ירדים לך את המקום ולא יכאב לך. 2)תמרחי את הטוסיק בנוזל סיכה על בסיס סילקוני ואל תתביישי בכמות. 3)תרחי פופרס-יעלה לך את תחושת ההיי... וגם מרפה ומשחרר שרירים בלתי רצוניים בגוף,כך שגם אם תתכווצי החור שלך ישאר פתוח לרווחה. 4)החשוב מכול תעשי לפני חוקן-ואז לא תהיה לך תחוה לא נעימה של לחץ וגם לא תהיה תאונה מביכה של איבר מרוח בצואה. 5)בתחילה תרכבי את על הגבר,וכך תוכלי לשלוט במצב. 6)תרחיבי לאט לאט עם אצבעות וצעצועי מין משתנים בגודלם. תזהרי לא להתמכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכול להגיד לך מנסיון...

שרון
    18/06/2008

שלי והלא חוקית שלי. צריך המון אמון. הרבה סבלנות והרבה חומר סיכה. התנוחה הכי נוחה לפרטנרית שלי היא שכיבה על הבטן. כך התחלנו . כל הנסיונות לחדור אליה בתנוחות אחרות הסתיימו בכאב ודווקא בתנוחה הזו זה הלך די בקלות ועכשיו אנחנו עושים את זה בכל זוית וזה כבר לא כואב. ובלי להשוויץ יש לי די עבה. אז ככה שהגודל לא בעיה גדולה. מתרגלים מהר.
    אז תנסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה ידידותית...

ירון
    19/06/2008

הבעיה שלך מוכרת לכל מי שאי פעם ניסה את זה אז על תרגישי לא נוח או לא בסדר עם זה. סה"כ את מנסה להפוך "יציאה" ל-"כניסה" וזה כרוך בכאב ואי נעימות בהתחלה. מנסיוני, קודם כל עוד לפני שבכלל מנסים צריך להגיע לרמת גירוי מאד גבוהה, לפעמים מאד עוזר להשתמש באביזר רוטט זה או אחר על הדגדגן בהתחלת החדירה האנאלית וגם תוך כדי המין האנאלי עצמו. החדירה הראשונית צריכה להיות עדינה, קחי את הזמן, הנחי את בן זוג שלא להחדיר אותו בכוח אלא להפעיל לחץ מתון וקבוע, שרירי פי הטבעת ייתרפו מעצמם אם תהיי רגועה בתהליך, תהיי את זו שמכניסה אותו עמוק יותר, עם כל הרצון הטוב שבעולם הוא לא יכול לדעת עד כמה כואב לך ולפעמים הזמן שלוקח לך להגיד שזה כואב עד שהוא יוצא טיפה הורס את הכל. אז בקיצור, קחי את הזמן, תרגעי, קבעי את הקצב ותהני!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו