מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה לסביתסיוון12/06/2007
היי
אני בשנות 20 מוקדמות נשואה שנתיים מחברה שמרנית מאז ומתמיד יש לי פנטזיות לסביות האם כדאי לספר לבעל? הכוונה לא כי אני לא נמשכת אליו בכלל..נדמה לי שאני דו מינית כי אני נמשכת מאוד גם לבעלי...בלב שלי אני כן חושבת על בנות אבל במציאות לא נראה לי שאיישם משהו כי יסורי מצפון יעיקו...מה דעתכם כדאי לגלות לבעל (הוא לא ממש דתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ..אך תמיד תוכלי...
עינבר12/06/2007לומר לו אם יפריע לו אם תצרפי מישהי..ככה תפסת 2 ציפורים במכה..גם את בודקת את המשיכה..וגם הוא נהנה..לפני כן שקלי טוב אם יש לך את המוכנות הנפשית לכך שאישה(גם אם זו חברה )תיגע בבעלך..ואם הכל מסתדר..תהני זה בהחלט שווה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף12/06/2007את ברוגז איתי? תשמעי אין לי זמן עכשיו אבל אני צריך לדבר איתך. לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברוגז בכלל לא:-))
עינבר12/06/2007על מה אתה רוצה לדבר...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחכה הרבה לתגובה?-ק-
עינבר13/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף13/06/2007אני מצטער על אותו יום שהיצעתי לך כל מיני הצעות. אני באמת מכבד את רצונן וקצת לא טוב לי עם מה שאמרתי. אנחנו אומנם כבר עכשיו בוגדים סוג של בגידה בריאה. השיחות האלה לא בטוח שימצאו חן בעיני בני הזוג שלנו אבל טוב שאת עוצרת פה. ואני? הימים יגידו. שיהיה לך אחלה יום וזה וזה וזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח מה ניסגר איתך..?
עינבר13/06/2007היא העיפה אותך מהמיטה או מה..?אם לא היה לי נוח אם מה שאמרת תהיה בטוח שהייתי אומרת לך את זה..מקריאת תגובותיי אתה כבר יכול לדעת שאם משהו לא נאמר וגורם לי תחושה לא נוחה..אני אומר..ממילא(מה כבר תוכל לעשות אתה לא מכיר אותי:-))...אז אל תרגיש לא נוח ..לגביי בגידה..איך בידיוק אני בוגדת איתך בבעלי...?הסבר לי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיפה ההצעות?????????
עינבר13/06/2007לא קיבלתי אפילו אחת..אני אתבע אותך על זה...התחייבת למשהו ולא עמדת בזה..טוב מצטערת חייבת לשוב לעבודה..אבל תמשיך לכתוב(נהנית להתעלל בך...והוא אומר שהוא לא מובל באף..כן כן בטח :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה לדבריי..
עינבר13/06/2007עכשיו להיות ברוגז כי אתה לא מגיב...?אגב אהבתי את המשפט..."יווהווו אחותי..."לא קראו לי כך המון זמן:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף13/06/2007כפרות עלייך. לא היא לא זרקה אתי (--: .... לא מגלה יותר מזה. לא בפורום. יום טוב. יש לי יום מטורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוץ מזה
אשף13/06/2007הצעתי לך ...בואי ניפגש בבית קפה בתל אביב. אבל לא בגהינום. הקפה שם על הפנים. בטח עושים אותו מהתחת של הנוכחים. אם בא לך....(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח מצחיקול
עינבר13/06/2007מהתחת של הטורקיות ששם התכוונת :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBon jorno bella bambina :-)
yapi13/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב הבנתי עד לכאן..
עינבר13/06/2007לא יותר מידי איטלקית..הידע שלי מוגבל :-))
אשף15/06/2007יקירתי רציתי לאחל לך ולבני משפחתך שבת שלום. אני מכוון להכנס כניסה מרשים לתחום השישבת. נשתמע ביום וננסה למנוע זה מזו להאבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנ"ל גם לך...
עינבר15/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון
אשף12/06/2007תעשי מה שתעשי עם הפנטזיה שלך שלא תעיזי לספר על זה לבעלך. לא משנה כמה הוא ליברלי ופתוח. המחשבות והחשדות יתחילו לכרסם ביסודות הזוגיות שלכם. אני מבטיח לך שזה יקרה. חוץ מזה בשביל מה לספר לו? למה לתת לו לסבול מכל מיני מחשבות טורדניות? את נאמנה לו וזה כל מה שהוא צריך לדעת. לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך סיוון
מחמוד13/06/2007את יכולה לנסות את זה לבד תתחברי לך עם איזו אישה שרוצה להרגיש טעם של אישה
ואם תהני מזה תציעי לבעלך צרף לקשר שלכם עוד צלע
לדעתי הוא יוכל להנות מזה לפחות מהמחשבה הוא יהנה מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנטזיה הלסבית שלי
18/06/2007האמת - אף פעם לא הייתי עם אשה, ואני גם לא יודעת אם אהיה (עכבות פולניות, אתן יודעות), אבל אם זה היה קורה, זה היה קורה ככה:
יש לי חברה אחת, כוסית על - שחומה, חזה עומד, סקסית לאללה, עם עור חלק שפשוט מטריפה אותי עם הסיפורים שלה על גברים. היא בת 31 ועוברת מגבר לגבר. אם ההיתי עושה את זה - היא היתה הפרטנרית, זה בטוח.
אני מדמיינת את שתינו נוסעות לסופ"ש בצימר, נכנסות לג'קוזי ערומות ופשוט מלטפות אחת את השנייה בתשוקה. כל החומות יורדות, זה רק שתינו, רטובות בג'קוזי (המפנק, כמו שאוהבים לומר בעלי הצימרים), עם התשוקה העדינה שרק שתי נשים יכולות להבין.
שתינו נגמור פעם ועוד פעם ועוד פעם. "שרשרת של התפוצצויות" קרא לזה הנרי מילר.
וואי, נרטבתי מלכתוב את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזו שלי...
נטשה18/06/2007לי אין שום עכבה לגבי פנטזיה לסבית אני רוצה בחורה שאני לא מכירה אותה....שיהיה לה בשר אך לא שמנה וגם שדיים יפים כי אני חולה על שדיים כוס חלק נקי ומטופח .....
אני אפגוש אותה ....קודם היתי רוצה שהיא תיגע בעצמה מולי....שזה נוארא סקסי ואפילו תרקוד לי ריקוד סקסי חושני בלי בושה....ולאחר מכן אני מעדיפה להתחיל לגעת בה ולא היא בי כי אני די אוהבת לשלוט אחרת אני מאבדת את הבטחון העצמי אני מנשקת אותה בפה עם הלשון מלטפת לה את השיער....אני אפשיט אותה מהחולצנה ואני אמזמז לה את החזה כמה דקות אח...כמה שזה מגרה אותי....להרגיש את הפטמות שלה בפה שלי...יאמי.....ולאחר מכן אני אנשק אותה בגוף תוך תשומת לב רבה אם היא נהנית לא נהנית בלי לשאול (כי זה לא סקסי לשאול באמצע)ואשנה סגנון אם צריך...ואם יהיה לי מספיק מצב רוח אני אפנק לה גם את הכוס ....הייתי מעדיפה שהיא לא תתבייש ותביע את רצונותיה ...שתלטף את ראשי בעדינות תוך כדי.....אולי אני גם אכניס לה כמה אצבעות תוך כדי.....להרגיש את החום הבוער שלה....אתן לה למצוץ לי את האצבעות.....אני אעצום עיניים כשהיא עושה זאת וארגיש בערך מה שמרגיש גבר כשבחורה מוצצת לו.....זהו!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמילה אחת
18/06/2007וואו. יקירתי, את נוטפת סקס, את כל זה את מפנטזת? ןאם אין לך עכבות - מה עם הביצוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי...
נטשה18/06/2007שבגלל שאמרת שיש לך עכבות בנוגע לבנות כלומר סקס עם בנות בכלל אני אמרתי שאין לי זה לא קשור מה עושים איתה לא חייב להיות אורגיות עם עוד גבר או החדרת ויברטור או כל מיני.....הבנתוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת...
סקרן18/06/2007אשתי במקרה גם דיי שחומה.. וכוסית? וואלה! כוסית עולמית גם אחרי 3 הריונות, גברים מזילים ממנה ריר...לאחרונה דווקא היא העלתה את הנושא שהיא ועוד משהי עושות את זה ואני מתבונן יושב ומאונן..בלי לגעת, בלי לטעום בלי להרגיש, רק להתבונן להתגרות ולהתענות..היא רוצה שאני אתבונן איך היא נהנת ממשהי אחרת...אבל היא מעוניינת גם בכוסית ויפה כמוה, במשהי מטופחת ונשית ויחסית צעירה לא יותר מ-40 אבל לא פחות מ-26 - 27...יש לך משהי מעניינת ודסקרטית שלא תדבר יותר מידיי, ושתתאים לדרישות שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה שואל אותי או...
נטשה18/06/2007את באדולינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי את בדולינה, אבל...
סקרן18/06/2007אם את מכירה משהי מעניינת לאשתי, אז סבבה, אני לא מתכוון אליך -שאת תציעי את עצמך. ושוב זה לאשתי. לי אסור לגעת בה! אני רק צופה מהצד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תדבר הרבה?
18/06/2007מה אתה בגסטפו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהיית ליצנית...
סקרן18/06/2007הכוונה שלא תלך לזמר אח"כ..את יודעת אחת שיודעת לשמור על דיסקרטיות, יודעת לשמור את זה לעצמה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוק, אנחנו לא דיסקרטיות
23/06/2007זה התחיל בגן עדן, אנחנו בעניין של לדבר על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)